Neler Yeni

250TL'ye kadar Oyun için klavye tavsiyesi

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
O zaman adam akıllı konuşacak benimle. Öyle mahalle ağzıyla cahilli mahilli konuşamaz. Yardım edecekse adam gibi yardım edecek.

Sabahtan beridir yaptığımız yorumlara ters cevap verip üste mi çıkmaya çalışıyorsun.

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Anlayamıyor musun birader? Başlıkta belirtmişim 250TL'ye kadar mekanik olmayacağını. Sana mı soracam hayırdır? G203 Klavyeside 350TL'de tercih edilen bir klavye emin ol.
bize sormak için konu açmışsın ne tür bir manyaksın sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
bize sormak için konu açmışsın ne tür bir manyaksın sen
Lan adama 250TL'ye kadar mekanik olmayan klavye diyorum. Mekanikten takır tukur ses çıkıyor. Adam mekanik almayacağım için laf ediyor cahil diye birde gelmişsin ne diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

250TL civarına hocam, ayrıca kulaklık olarak 350TL'lik ne önerirsiniz?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Lan adama 250TL'ye kadar mekanik olmayan klavye diyorum. Mekanikten takır tukur ses çıkıyor. Adam mekanik almayacağım için laf ediyor cahil diye birde gelmişsin ne diyorsun.

Bu olur ama ışıklandırmaları pek iyi değil. Bu bir sorun olmazsa iyi bir klavyedir. Kulaklık içinse mümkünse 50 TL daha arttırıp Drop Plus'ın stoklara gelmesini bekleyin. Birkaç güne gelecek diye duymuştum.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

mekanik konusunda bir şey diyemem ama g213'ü 500tl lik klavyelere taş çıkartın diyorsun sorunlu bir klavyeye bana göre haklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki

Bu olur ama ışıklandırmaları pek iyi değil. Bu bir sorun olmazsa iyi bir klavyedir. Kulaklık içinse mümkünse 50 TL daha arttırıp Drop Plus'ın stoklara gelmesini bekleyin. Birkaç güne gelecek diye duymuştum.
Hocam bende bu Razer ürününe bakmıştımda. İyiyse alınsın bu. Arkadaşın laptopu için bakiyoruzda, öyle profosyonel birisi değil ama laptopta fps oynadığında iyi oynayıp rahat etsin diye ariyor. Gayet yeterli olur sanırım?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hocam bende bu Razer ürününe bakmıştımda. İyiyse alınsın bu. Arkadaşın laptopu için bakiyoruzda, öyle profosyonel birisi değil ama laptopta fps oynadığında iyi oynayıp rahat etsin diye ariyor. Gayet yeterli olur sanırım?
Yeterli olur. Tabi güçlü aydınlatma olmaması sorun değilse.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,586
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dostum madem bu kadar iyi biliyorsun neden konu açıp sordun? Madem öneri alacaksın neden öneri yapanları tersliyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Yeterli olur. Tabi güçlü aydınlatma olmaması sorun değilse.
Tamam hocam, teşekkür ederim sorun olacağını pek sanmıyorum.

Dostum madem bu kadar iyi biliyorsun neden konu açıp sordun? Madem öneri almayacaksın neden öneri yapanları tersliyorsun?
Kardeşim almak istediğim özellikleri yazmışım, daha da gelip yok o fiyatlarda o alınmaz cahil yok sen git şöyle sorunlu şeyi al cahil diye laflar edilirse terslerim. Güzelce konuma cevap yazana bir şey demiş miyim?

Top Bottom