Sizce değermi bilgisayarın yorulmasını vs göz önünde bulundurursakgünlük $6.28 dolar yani 45 TL civarı kazanırsın buda aylık 1300tl+ yapar elektirik çıktıktan sonraki rakamlar bunlar tabi 7/24 çalıştırırsan
her ne kadar çoğu arkadaş tek kartla değmez dese de bence değer heleki 5700/xt gibi bi kart sahibi iseniz.Sizce değermi bilgisayarın yorulmasını vs göz önünde bulundurursak
phoenix kullanmanı tavsiye ederim mh/s değerlerin düşük geldi bana bi arkadaşınkini fazla zorlamadan rahat şekilde 55mh/s almıştık OC UV yap internette araştırarak öğrenebilirsin mining mod falan yazsan çıkar.Alıntıyı görüntüle
değerleri iyi midir herhangi bir sıkıntı varmıdır şuan 2miners ı kullanıyorum öneriniz varmıdır @wh1te
5700 xt hakkında bilgi varda 5700 hakkında pek fazla yokphoenix kullanmanı tavsiye ederim mh/s değerlerin düşük geldi bana bi arkadaşınkini fazla zorlamadan rahat şekilde 55mh/s almıştık OC UV yap internette araştırarak öğrenebilirsin mining mod falan yazsan çıkar.
benzer kartlar modlama konusunda nereyse hiç fark yok aralarında5700 xt hakkında bilgi varda 5700 hakkında pek fazla yok