Rx5700 kâr/zarar ne olur

triggedid

80+
Reaksiyon skoru
52
İmzamdaki pc ye sahibim harçlık çıkarmak için etheryum kazmaya başlayacağım kâr edebilir miyim? Bu süre zarfında yardımcı olacak varmıdır?

günlük $6.28 dolar yani 45 tl civarı kazanırsın buda aylık 1300tl+ yapar elektirik çıktıktan sonraki rakamlar bunlar tabi 7/24 çalıştırırsan

günlük $6.28 dolar yani 45 TL civarı kazanırsın buda aylık 1300tl+ yapar elektirik çıktıktan sonraki rakamlar bunlar tabi 7/24 çalıştırırsan
Sizce değermi bilgisayarın yorulmasını vs göz önünde bulundurursak

Sizce değermi bilgisayarın yorulmasını vs göz önünde bulundurursak
her ne kadar çoğu arkadaş tek kartla değmez dese de bence değer heleki 5700/xt gibi bi kart sahibi iseniz.

her ne kadar çoğu arkadaş tek kartla değmez dese de bence değer heleki 5700/xt gibi bi kart sahibi iseniz.
1612347497249.png

değerleri iyi midir herhangi bir sıkıntı varmıdır şuan 2miners ı kullanıyorum öneriniz varmıdır @wh1te

Alıntıyı görüntüle
değerleri iyi midir herhangi bir sıkıntı varmıdır şuan 2miners ı kullanıyorum öneriniz varmıdır @wh1te
phoenix kullanmanı tavsiye ederim mh/s değerlerin düşük geldi bana bi arkadaşınkini fazla zorlamadan rahat şekilde 55mh/s almıştık OC UV yap internette araştırarak öğrenebilirsin mining mod falan yazsan çıkar.

phoenix kullanmanı tavsiye ederim mh/s değerlerin düşük geldi bana bi arkadaşınkini fazla zorlamadan rahat şekilde 55mh/s almıştık OC UV yap internette araştırarak öğrenebilirsin mining mod falan yazsan çıkar.
5700 xt hakkında bilgi varda 5700 hakkında pek fazla yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,293
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri