Yardım CS GO kaç dakikadır maç bulmuyor

Sndjety

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
CSGO normal maç bulmuyor kaç kere çık gir yaptım hala aynı sorun oyunda mı anlamadım

Bu aralar ben de maç bulamıyorum 5 kişi giriyoruz 15-20dk beklediğimiz zamanlar oldu

CSGO normal maç bulmuyor kaç kere çık gir yaptım hala aynı sorun oyunda mı anlamadım
bunu niye konu açtınız anlamadım maç bulmuyorsa sizin rankınızdaki oyuncu eksikliğinden dolayıdır

hangi sunucudasınız? vpn felan açıkmı
Hangi sunucuda olduğuma nasıl bakacağım ve VPN kullanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu niye konu açtınız anlamadım maç bulmuyorsa sizin rankınızdaki oyuncu eksikliğinden dolayıdır
Normal maç diyorum, belki başkasında da böyledir o zaman bir şey yapmam ama sorun bendense bir şey yaparım

Hangi sunucuda olduğuma nasıl bakacağım ve VPN kullanmıyorum.
ms iniz fazlaysa zaten tr serveri dışında bir server olduğunuz bellidir ama sanırım o sorun oyunla alakalı ya algoritma size oyun bulmakta zorlanıyor yada oyuncu sayısında düşüş var

ms iniz fazlaysa zaten tr serveri dışında bir server olduğunuz bellidir ama sanırım o sorun oyunla alakalı ya algoritma size oyun bulmakta zorlanıyor yada oyuncu sayısında düşüş var
MS normal. Damn steamdaki en çok oynanan oyun maç bulmuyor

Herkeste var bu sorun son zamanlarda. Bende anlamadım.

bizim marabalar var dust2 oynayında 10saniye bizler cache inferno gibi maplarda 1-2dk surebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,414
Üyeler
186,482
Son üye
sagokafkef
Geri