Binance kullan dostum.
sağolun öğrenebileceğim bir yer tavsiye edermisinizBinance kullan dostum.
Binance kullanım yaz youtube a. İstemediğin kadar video çıkar.sağolun öğrenebileceğim bir yer tavsiye edermisiniz
sağolun teşekkür ederim üye olmanın herhangi bir zararı varmı affınıza sığınıyorum bilmediğimdenBinance kullanım yaz youtube a. İstemediğin kadar video çıkar.
binance tr olmasına dikkat et ama. international binancede direk bankadan para geçirebiliyor musun emin değilim.
www.binance.com
2. si neresi?İlk önerim Binance olacaktır. Olurda istemezseniz Huobi Global de bakabilirsin.
Binance dünyada 1., Huobi Global 3. borsadır. Binance TR de olur fakat daha az coin bulunmakta.
Ve asla ama asla Türkiye borsaları önermiyorum. Bir coin fiyatı fırladığında borsayı kapatıyorlar düşünce açıyorlar.
Estağfurullah, istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Bu piyasada profesyonel işlem yapan neredeyse herkes Binance' e üyedir. Sorun olmaz. Bende aynı şekilde üyeyim. Bu piyasalar henüz devlet ve bürokrasi konusunda bankalar gibi olmadığından borsalar kimlik bilgilerini isterler. Şüphen olmasın.sağolun teşekkür ederim üye olmanın herhangi bir zararı varmı affınıza sığınıyorum bilmediğimden
okextir yüksek ihtimalleburası sanırım tamda onu sorucaktım teşekkür ederim![]()
Bitcoin Exchange | Cryptocurrency Exchange | Binance
Binance cryptocurrency exchange - We operate the worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volumewww.binance.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. si neresi?