Kripto Para Borsası Tavsiye

Fatkör

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Arkadaşlar Kripto para borsası tavsiye edermisiniz

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir !

Binance kullan dostum.

Binance. Türkiye'de BTCTürk vs. var ama coin'ler tavan yapınca mübarek uygulamaları bozuluyor.

binance tr olmasına dikkat et ama. international binancede direk bankadan para geçirebiliyor musun emin değilim.

İlk önerim Binance olacaktır. Olurda istemezseniz Huobi Global de bakabilirsin.
Binance dünyada 1., Huobi Global 3. borsadır. Binance TR de olur fakat daha az coin bulunmakta.

Ve asla ama asla Türkiye borsaları önermiyorum. Bir coin fiyatı fırladığında borsayı kapatıyorlar düşünce açıyorlar. BTCTürk, Paribu vs.

binance tr olmasına dikkat et ama. international binancede direk bankadan para geçirebiliyor musun emin değilim.
burası sanırım tamda onu sorucaktım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk önerim Binance olacaktır. Olurda istemezseniz Huobi Global de bakabilirsin.
Binance dünyada 1., Huobi Global 3. borsadır. Binance TR de olur fakat daha az coin bulunmakta.

Ve asla ama asla Türkiye borsaları önermiyorum. Bir coin fiyatı fırladığında borsayı kapatıyorlar düşünce açıyorlar.
2. si neresi?

sağolun teşekkür ederim üye olmanın herhangi bir zararı varmı affınıza sığınıyorum bilmediğimden
Estağfurullah, istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Bu piyasada profesyonel işlem yapan neredeyse herkes Binance' e üyedir. Sorun olmaz. Bende aynı şekilde üyeyim. Bu piyasalar henüz devlet ve bürokrasi konusunda bankalar gibi olmadığından borsalar kimlik bilgilerini isterler. Şüphen olmasın.
Benim önerim TRbinance ve normal Binance hesabı açman, TRBinance' de parayı hesabına çekeceksin ve normal Binance' de işlemlerini gerçekleştireceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,465
Üyeler
186,895
Son üye
xOzy
Geri