Uygun fiyatlı bisiklet önerisi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V fren kadar Allaha emanet bir fren tanımıyorum.

Maşalar patlıyor diyorum? Merdivenden in bakalım pam diye nasıl bir maşa görüyorsun
520 aynısını 3 senedir kullanıyorum 5 li 6 lı merdivenlerden atlıyorum her günhem bilmiyorsun bisiklet öneriyorsun milletin aklını karıştırma birisinden duymussun yap yanlış bişey millete söylüyorsun-

Zaten mekanik disk istediğimi yazdım, arkadaş saçmalıyor.
Bulduklarını atıyor, attığım alabilirsin. Yeni model zaten. Lastikleri değiştir önceki jenerasyon benimki o biraz Allaha emanet michelin takabilirsin.

520 aynısını 3 senedir kullanıyorum 5 li 6 lı merdivenlerden atlıyorum her günhem bilmiyorsun bisiklet öneriyorsun milletin aklını karıştırma birisinden duymussun yap yanlış bişey millete söylüyorsun-
O zaman trek mamba önerelim? Benim bisikletim seninkinden 2 katından daha fazla binildi ve kaç kere merdivenden atlandı kaç kere dağdan inildi kaç kere zorlandı bilemezsin

Bulduklarını atıyor, attığım alabilirsin. Yeni model zaten. Lastikleri değiştir önceki jenerasyon benimki o biraz Allaha emanet michelin takabilirsin.
Usta benim akrobatik hareketle işim yok uzun mesafe kullanacağım yaklaşık günde 15KM bu benim işimi gören uygun fiyatlı neler var başka XC ve NG750 harici?

Usta benim akrobatik hareketle işim yok uzun mesafe kullanacağım yaklaşık günde 15KM bu benim işimi gören uygun fiyatlı neler var başka XC ve NG750 harici?
Trekin ucuz modelleri var oda 3500 4000 arası fakat çok aşıyor 2.el bulabilirsen trek bakabilirsin.

Kron almanı önermiyorum.
Bisan Mtx 7200 almanı tavsiye ederim.

tmm sen istediğin al ama 1 ay sonra buraya yazarsın aktaracım bozuldu ne alayım diye

o zaman dağ bisikleti neye bakıyon
adam tek yolamı bakacak? belki ilerde babası yada arkadaşı ile sert yerlerden inecek?

Kron almanı önermiyorum.
Bisan Mtx 7200 almanı tavsiye ederim.
Hocam o az bulunuyor ve ilimde en ucuz 2400'e var.
Ama sıfır alırsam bakacağım ilk model odur.
1612449736829.png

@Mert Özkaya hocam MTS4500 serisi var, isteklerimi hemen hemen karşılıyor fiyatları uygun onlar hakkında bilginiz var mı?

Yazarım yazmam seni alakadar etmez.

Çünkü hiç şehir bisikleti kullanmadım, bizim buralar engebeli.
hayır beni yanlış anlama arkadaş saçma sapan bisikletler öneriyor ben ona diyorum
29 bu aklında kalsın
allahım ya adam ankarada yaşıyorum diyor sen ise muğladakii şeyi gösteriyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,609
Üyeler
188,133
Son üye
berkaykaya
Geri