Enis Kelebek
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Önericeğiniz anti-virüs programı varmı mümkünse ücretesiz olsun.
Şimdiden teşekkürler
Şimdiden teşekkürler
yani ben KasperSky kullanıyorum ve gayet memnunum ayrıca Malwarebytes kullanıyorum yanında. ücretsiz değiller fakat korsan bulursan öyle kullanırsınÖnericeğiniz anti-virüs programı varmı mümkünse ücretesiz olsun.
Şimdiden teşekkürler
Bir anti-virüsü crackli kullanmak nasıl mantık? Crackli anti-virüs asla ama asla korumaz.yani ben KasperSky kullanıyorum ve gayet memnunum ayrıca Malwarebytes kullanıyorum yanında. ücretsiz değiller fakat korsan bulursan öyle kullanırsın![]()
ben zaten satın aldım fakat arkadaş belki para veremez yada para vermek istemiyordur diye dedim. hiç olmamasından iyidir.Bir anti-virüsü crackli kullanmak nasıl mantık? Crackli anti-virüs asla ama asla korumaz.
Avast hacklendi kullanmak tehlikeli!Avast kullanıyorum memnunum.
Haberim yok böyle birşeyden?Avast hacklendi kullanmak tehlikeli!
Hiç olmamasından daha kötüdür. Sonuçta sistemde birçok açık oluşuyor.ben zaten satın aldım fakat arkadaş belki para veremez yada para vermek istemiyordur diye dedim. hiç olmamasından iyidir.
Haberim yok böyle birşeyden?![]()
www.technopat.net
hiç olmazsa daha iyidir diyorsan peki öyledir ne diyelimHiç olmamasından daha kötüdür. Sonuçta sistemde birçok açık oluşuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Anti-virüs Firması Avast Hacklendi!
Virüs ve zararlı yazılımlara karşı güvenlik çözümleri sunan Avast, kendisini koruyamadı. Avast'ın resmi forumlarında ortaya çıkan habere görewww.technopat.net
Bana burda 6 yıl önceki haberden bahsediyorsunHiç olmamasından daha kötüdür. Sonuçta sistemde birçok açık oluşuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Anti-virüs Firması Avast Hacklendi!
Virüs ve zararlı yazılımlara karşı güvenlik çözümleri sunan Avast, kendisini koruyamadı. Avast'ın resmi forumlarında ortaya çıkan habere görewww.technopat.net
19 Yıllık altyapıları hackleniyorsa 6 yıllık altyapı nasıl hacklenmesin?Bana burda 6 yıl önceki haberden bahsediyorsun
Avast altyapısını ''hacklenmiş'' olarak mı bırakacak ?
Elbette güncellemeler ve korumalar KOSKOCA 6 yılda gelişmiştir