i5 10. nesıl vs i3 10.nesil

rx570emo

80+
Reaksiyon skoru
76
beyler merhaba bu ıkı işlemcıden hangısı ıyıdır eger i 3 alacaksan 1 aya alırım ama i5 almam gerekirse 1 ay dan fazla beklemem lazım sızce beklemeye degermı ikisi arasında pek fark varmı veya baska önerecegınız ilemci amd de olur ama fıyat cok degısmesın performansıda iyi olsun işlemci onerılerınızı beklıyorum

Alacağınız ekran kartını besliyorsa i3 10100F yetecektir.

beyler merhaba bu ıkı işlemcıden hangısı ıyıdır eger i 3 alacaksan 1 aya alırım ama i5 almam gerekirse 1 ay dan fazla beklemem lazım sızce beklemeye degermı ikisi arasında pek fark varmı veya baska önerecegınız ilemci amd de olur ama fıyat cok degısmesın performansıda iyi olsun işlemci onerılerınızı beklıyorum
Hacı ne için kullanıcaksın bilgisayarı ona göre tavsiye vereyim
ve ekran kartın ne

aralarında baya fark var ama ben sadece oyun oynarım çok da beklemek istemiyorum diyorsan i3 alabilirsin ama ben biraz daha bekleyip i5 almanı tavsiye ederim

eğer ekran kartını 10100F besliyorsa 10100F al.

10400f degecektir ama 10100f te guzel

İkiside besler fazla fazla. Yeni alıcağınız karta göre seçin işlemciyi.

Ekran kartı olarak ne düşünüyorsun peki, ona göre belki 10400F alman gerekmeyebilir.

Geri