aga biostan onu yükselt eğer anakartın 2666 mhz ye kadar destek veriyosa 2666 mhz de çalışırbi yerden hazır sistem aldım (yaşadıgım yerde bir bilgisayarcı) kasa genesis 700 blue 500+ dediler hiper harmony geldi onu geçtim 3000mhz ddr4 crucial bellek dediler 2666 mhz geldi napmam gerekiyor ?
İkisi de çöp ve kalitesiz rame gelirsek xmp açtın mı + sistem özellikleri ve fiyatı ne büyük ihtimalle oradan da kazıklamıştır.bi yerden hazır sistem aldım (yaşadıgım yerde bir bilgisayarcı) kasa genesis 700 blue 500+ dediler hiper harmony geldi onu geçtim 3000mhz ddr4 crucial bellek dediler 2666 mhz geldi napmam gerekiyor ?
İnşallah paranı geri alırsınsistemı aldım eve goturdum daha yenı fark ettım yarın gidip soyluyecegım
Hadi onu yaptı diyelim PSU neden farklı geliyor? Ki satarken de anakartin kaç MHz desteklediği vs gibi bilgileri vermesi gerekiyor.aga biostan onu yükselt eğer anakartın 2666 mhz ye kadar destek veriyosa 2666 mhz de çalışır
o zaman git paranı alhayır ramın kutusu var ustunde 2666 yazıyor
En yakın zamanda gidip iade edin. Gereksiz zarar etmenize gerek yok.hayır ramın kutusu var ustunde 2666 yazıyor
Ne kadara aldınız ?bi yerden hazır sistem aldım (yaşadıgım yerde bir bilgisayarcı) kasa genesis 700 blue 500+ dediler hiper harmony geldi onu geçtim 3000mhz ddr4 crucial bellek dediler 2666 mhz geldi napmam gerekiyor ?