GAMİNG MONİTÖR

Aynısı bende var sağlam bir monitördür tek sıkıntısı ışık sızması bi tık fazla ama genel olarak güzel bi monitör
Aga biraz pahalı ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam IPS ve VA panel var hangisini tercih edersiniz üstelik curved bir monitör mü yoksa normal düz mü
Düz reis bide ıps va panel ne demek oluyor

Samsung panel kullanıyor diye hatırlıyorum donanım arşivinden videosunu izleyebilirsin gerçekten çok güzel
Eyvallah reis not aldım

Aga biraz pahalı ya

Hocam isterseniz önce bu iki panel arasındaki farklılıkları izleyin ondan sonra karar verin hangi panel olmasına ama sanırım ıps paneller va panellere göre bir tık pahalı oluyor

Aga o biraz uçuk fiyat

Hocam isterseniz önce bu iki panel arasındaki farklılıkları izleyin ondan sonra karar verin hangi panel olmasına ama sanırım ıps paneller va panellere göre bir tık pahalı oluyor
Senin fiyat performans sağlamlık açısından önerin nedir

Aga biraz pahalı ya

Eyvallah reis not aldım
Hocam bir de ben kesinlikle curver ekran öneriyorum düz ekran kullanmış birisi olarak curver ekranın farkını oyunlarda daha net anlayabilirsiniz ve çok avantajlı

Aga o biraz uçuk fiyat

Senin fiyat performans sağlamlık açısından önerin nedir
Hocam maalesef fiyatı uçmuş ama yine de önereyim AOC c24g2u be şahsen c24g1 kullanıyorum ve çok memnunum (ışık sızmaları hariç :D )

Son düzenleme:
Hocam bir de ben kesinlikle curver ekran öneriyorum düz ekran kullanmış birisi olarak curver ekranın farkını oyunlarda daha net anlayabilirsiniz ve çok avantajlı

Hocam maalesef fiyatı uçmuş ama yine de önereyim AOC c24g2u be şahsen c24g1 kullanıyorum ve çok memnunum (ışık sızmaları hariç :D )
Eyvallah 😂😂

Reis curved ekran ben sevmiyorum yani csgo pubg oynayacağım için curved almıyorum

Samsung panel kullanıyor diye hatırlıyorum donanım arşivinden videosunu izleyebilirsin gerçekten çok güzel
Videoyu bulamadım reis

Geri