Geforce Now İnanılmaz Ping Düşürme Yöntemi

Kaneki Ken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,457
Beyler malum daha hala türkiye sunucuları açılmadı ama giriş bölümünde başka sağlayıcı ile girişte rusyanın sağlayıcısı ile girmeyi denedim ve eu central 3 teki 200 ms ru central sunucusunda 80lere düştü ki internetim zaten 7 mb buna rağmen çok iyi turkcell 1 sunucusnda 24 ms verdi ama daha açılmadığı için oyun oynanmıyor rusya ile girip ru central sunucusunu seçip ms'iniz çok daha düşük bir şekilde oynayabilirsiniz. (biliyorum kısa oldu ama acelem var yazım yanlışlarım varsa üzgünüm)

Sabahtan beri denemedeyim bitti şimdide ders çalışıyordum arada derede yaptım lgs olduğu için kafamı kaldırdığım zaman anca bu kadardı ve bitti yine derse devam ediyorum o yüzden bu kadar acele ettim kusura bakmayın belki bir ara geniş çaplı bir rehber yaparım.

EU Central 3 ve 4'e 65 ms bağlanıyorum, senin sağlayıcı kaynaklı ek sorunun düzelmiş. Birazdan yine de Rusya bağlanıp senin için onu da yazarım ama dediğim gibi sen sadece senin tarafından bir sorunla karşılaşmışsın normal pingi 200ms falan değil.

Son düzenleme:
Benim internet kötü yazdım zaten ha birde rusya serverı erzuruma çok daha yakın düşer büyük ihtimalle ms'in çünkü rus serverı ermenistan azerbaycan içinde kullanılan bir sunucu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Bende US ve EU dışında sunucu yok, herhangi bir değişiklik yapmış mıydın RU için?
Ekleme: Tüm US sunucularını test ettim ve 155-215ms aralığındaydım, tüm EU sunucularını da test ettim ve 60-95ms aralığındaydım. RU bulabilirsem onu da denerim.

Son düzenleme:
Oturumunu kapat sonra oturum aça tıkla nvidia yazanın altında yeşilli bir yazı var farklı bilmem neden giriş yap diye tukla orda gfn.ru yazana tıkla hesap oluştur ve onunla gir sonra oturum açılmış olucak ayarlardan ru centrel seç ve test yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri