Geforce Now İnanılmaz Ping Düşürme Yöntemi

Bir rehber ise aceleye gerek yok, daha güzel anlatılabilirdi, resim kalın yazı gibi çoğu şey eklenebilirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Beyler denemeye yeni vakit bulabildim maalesef ki rusya sunucusuna girebilsekde test dışında bişey yapamıyoruz vpn açmadıkça olmaz sadece rus sunucusunu destekleyen ülkelerde işe yarıyor yoksa oyuna girmiyor.

• Beğen
Bilgilendirme için teşekkürler.

Beyler malum daha hala türkiye sunucuları açılmadı ama giriş bölümünde başka sağlayıcı ile girişte rusyanın sağlayıcısı ile girmeyi denedim ve eu central 3 teki 200 ms ru central sunucusunda 80lere düştü ki internetim zaten 7 mb buna rağmen çok iyi turkcell 1 sunucusnda 24 ms verdi ama daha açılmadığı için oyun oynanmıyor rusya ile girip ru central sunucusunu seçip ms'iniz çok daha düşük bir şekilde oynayabilirsiniz. (biliyorum kısa oldu ama acelem var yazım yanlışlarım varsa üzgünüm)

Yazım kurallarına uygun hali:
"Beyler malum, daha hâlâ Türkiye sunucuları açılmadı, ama giriş bölümünde başka sağlayıcı ile girişte Rusya'nın sağlayıcısı ile
girmeyi denedim ve EU Central 3'teki 200 ms RU Central sunucusunda 80'lere düştü, ki internetim zaten 7 Mbps, buna rağmen çok iyi. Turkcell 1 sunucusunda 24 ms verdi, ama daha açılmadığı için oyun oynanmıyor, Rusya ile girip RU Central sunucusunu seçip, ms'iniz çok daha düşük bir şekilde oynayabilirsiniz."

Not: Yazım yanlışlarını kalınla belirttim. 27 adet yazım hatası var, düzeltirsen sevinirim.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Yazım kurallarına uygun hali:
"Beyler malum, daha hâlâ Türkiye sunucuları açılmadı, ama giriş bölümünde başka sağlayıcı ile girişte Rusya'nın sağlayıcısı ile
girmeyi denedim ve EU Central 3'teki 200 ms RU Central sunucusunda 80'lere düştü, ki internetim zaten 7 Mbps, buna rağmen çok iyi. Turkcell 1 sunucusunda 24 ms verdi, ama daha açılmadığı için oyun oynanmıyor, Rusya ile girip RU Central sunucusunu seçip, ms'iniz çok daha düşük bir şekilde oynayabilirsiniz."

Not: Yazım yanlışlarını kalınla belirttim. 27 adet yazım hatası var, düzeltirsen sevinirim.
Dili güzel kullanmak elbet mühim ancak bu yaptığın çok gereksiz dostum. Arkadaşa özelden yazıp uyarabilirdin veya burada sadece fazla yazım hatası yaptığını yazabilirdin. Bu yaptığın rencide edici ve bence haddinden fazla, forumda daha anlayışlı olmalıyız ki hepimiz rahat edelim.

• Hahaha
Dili güzel kullanmak elbet mühim ancak bu yaptığın çok gereksiz dostum. Arkadaşa özelden yazıp uyarabilirdin veya burada sadece fazla yazım hatası yaptığını yazabilirdin. Bu yaptığın rencide edici ve bence haddinden fazla,
Gereksiz falan değil. Benim kimseyi rencide ettiğim de yok, öyle olsa "Türkçeyi katletmişsin bro, Türkçe öğren de gel" yazardım. Hatalarını düzeltmemin sebebi de tekrarlamamasını istememdir. Haddimden fazla da değil ayrıca, kaç kişinin hatasını böyle düzelttim. Elimi sallasam 500'den fazla yazım kurallarına uymayan konu başlığı çıkar. Ben uyarı yemesin diye rica ettim, başlığı X ile değiştir diye.
Forumda daha anlayışlı olmalıyız ki hepimiz rahat edelim.
Seni bu kadar rahatsız eden durum ne? Zamanında ben de çok fazla hata yaptım, kalınla ve yazı boyutunu yükseltip, hatanı sana gösteren bir üye varsa teşekkür etmek yerine neden böyle bir yorum yapıyorsun?

Ayrıca ben yönetici de değilim, ban atmıyorum. Technopat moderatörleriyle aramdaki fark da bu.

Son düzenleme:
Gereksiz falan değil. Benim kimseyi rencide ettiğim de yok, öyle olsa "Türkçeyi katletmişsin bro, Türkçe öğren de gel" yazardım. Hatalarını düzeltmemin sebebi de tekrarlamamasıdır. Haddimden fazla da değil ayrıca, kaç kişinin hatasını böyle düzelttim. Elimi sallasam 500'den fazla yazım kurallarına uymayan konu başlığı çıkar. Ben uyarı yemesin diye rica ettim, başlığı X ile değiştir diye.

Seni bu kadar rahatsız eden durum ne? Zamanında ben de çok fazla hata yaptım, kalınla ve yazı boyutunu yükseltip, hatanı sana gösteren bir üye varsa teşekkür etmek yerine neden böyle bir yorum yapıyorsun?

Ayrıca ben yönetici de değilim, ban atmıyorum. Technopat moderatörleriyle aramdaki fark da bu.
Çünkü insanlara hataları böyle ulu orta yazılmaz, mümkün olduğunca şahsen iletilir ki utanıp sıkılmasınlar, rencide edilmiş hissetmesinler. Sen o hataları düzeltince de Türkçe öğretmedin yani çocuğa neye bu kadar minnettar olup teşekkür edecek acaba?
"Kaç kişinin hatasını böyle düzelttim" yüksek ihtimalle senin kendini beğenmişliğini belirtiyor.
"Ben gereksiz bulmuyorum" veya "bence gereksiz değil" şeklinde düzgün bir üslupla değil de "gereksiz falan değil" gibi bir şekilde yazman da her şeyin okullarda öğretilmediğini hatırlatıyor. Bidahakine imladan önce üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim, kibarca yaklaşana da "seni rahatsız eden durum ne?" diye kibarlıktan uzak (bknz: kaba) bir dille yaklaşmazsan daha münasip olur. Haydi iyi geceler.

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,541
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri