5800X'in içinden zaten soğutucu çıkmaz.Tray ile diğerleri arasında ne fark var 400₺ fiyat olarak daha ucuz zaten soğutucu yok diye biliyorum. Harici sıvı soğutma alacağım. 5800x tray tercih etmem daha mantıklı mı olur ? (3659₺)
Orjinal şu Ryzen yazan gri kutu olmayacak siyah dümdüz bi kutuyla gelecek, onun dışında soğutucu vs. aksi belirtilmediği sürece aynı olacak.Tray ile diğerleri arasında ne fark var 400₺ fiyat olarak daha ucuz zaten soğutucu yok diye biliyorum. Harici sıvı soğutma alacağım. 5800x tray tercih etmem daha mantıklı mı olur ? (3659₺)
Çıkmadığını zaten biliyorum fikir almak için sormak istedim sadece 5600x'de var diye biliyorum soğutucu5800X'in içinden zaten soğutucu çıkmaz.
Tray demek orijinal kutusunda gelmicek demek.
onların sogutucuları zaten kotu onları kullansanız birise yaramazÇıkmadığını zaten biliyorum fikir almak için sormak istedim sadece 5600x'de var diye biliyorum soğutucu
Konu soğutucu değil zaten tray olayını sordum 360 mm sılverstone sıvı soğutma almayı düşünüyorum.onların sogutucuları zaten kotu onları kullansanız birise yaramaz
Çıkmadığını zaten biliyorum fikir almak için sormak isted