Minecraft satın alma sorunu

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
853
Sipariş verilirken bir hata oluştu, lütfen ödeme bilgilerini doğrulayın ve tekrar deneyin. Kart bilgilerimi giriyorum ve telefonuma gelen kodu giriyorum. Siparişiniz tamamlanıyor dedikten sonra bu hatayı veriyor. İnternet alışverişine açık kartım. Kart bilgilerim de doğru. Zaten doğru olmasa telefonuma mesaj gelmez.

Sipariş verilirken bir hata oluştu, lütfen ödeme bilgilerini doğrulayın ve tekrar deneyin. Kart bilgilerimi giriyorum ve telefonuma gelen kodu giriyorum. Siparişiniz tamamlanıyor dedikten sonra bu hatayı veriyor. İnternet alışverişine açık kartım. Kart bilgilerim de doğru. Zaten doğru olmasa telefonuma mesaj gelmez.
Nereden aldınız?

Windows 10'da Minecraft ücretsiz diye biliyorum. Premium hesap mı almaya çalışıyorsunuz?
Windows 10'a ücretsiz değil. Windows 10 edition 85 TL. Java edition 24 Euro. Ben java edition almaya çalışıyorum.

Windows 10'a ücretsiz değil. Windows 10 edition 85 TL. Java edition 24 Euro. Ben java edition almaya çalışıyorum.
Sizin almaya çalıştığınız Premium hesap. Onu Durmaplay üzerinden alsanız daha iyi olurdu.
Mailinize ödeme dekontu gelmiş miydi?

Hmm, yani premium hesap almaya çalışıyorsunuz. Ben 70TL'ye almıştım :D
Siz aslında varolan bir hesabı satın aldınız.
Buradaki satın alım yeni bir hesap oluşturulmasıyla ilgili.

Hayır satın alma tamamlanmadı. Premium hesap dedikleri çalıntı hesaplar. Bu oyunda premium hesap diye bir şey yok. Steamden oyun almak gibi gidip oyunu alıyorsunuz. Ücretsizi de yok.

Tekrar tekrar hata verince kart bloklanabiliyor.Bloklanmış olabilir.

Hayır satın alma tamamlanmadı. Premium hesap dedikleri çalıntı hesaplar. Bu oyunda premium hesap diye bir şey yok. Steamden oyun almak gibi gidip oyunu alıyorsunuz. Ücretsizi de yok.
Tamamlanmadı ise buradan almalısın:

Siz aslında varolan bir hesabı satın aldınız.
Birkaç yıl önce almış olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Minecraft'ın kendi sitesi haricinden almanızı önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin