Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!
Pardon görmemişim
31.5" monitöre 2K bile büyük oluyor hocam. 31.5" gerçekten büyük. Önermem. 27" bile 1080P için bir tık büyük.Pardon görmemişim
![]()
LG UltraGear 32GN500-B Monitör
LG UltraGear 32GN500-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu nasıl 1080p olunca inç büyük olunca görüntüde sorun oluyormus bazen bunlarda olur mu sorun
27 inç aldım mı fazla göze batmaz mi yani31.5" monitöre 2K bile büyük oluyor hocam. 31.5" gerçekten büyük. Önermem. 27" bile 1080P için bir tık büyük.
Mesafenize göre değişir. 60 - 70cm uzaklıkta sorun olmaz 27" ile.27 inç aldım mı fazla göze batmaz mi yani
Gigabyte ve monster arasında kaldım LG markasını fazla sevmiyorumMesafenize göre değişir. 60 - 70cm uzaklıkta sorun olmaz 27" ile.
Monster arkadaş kullanıyor çok şık ve kaliteli. Ayrıca 240 hz cs gibi oyunlarda ekstra avantaj. Birazda şans işi tabiGigabyte ve monster arasında kaldım LG markasını fazla sevmiyorum
Va paneli sorun yaratmıyor demiMonster arkadaş kullanıyor çok şık ve kaliteli. Ayrıca 240 hz cs gibi oyunlarda ekstra avantaj. Birazda şans işi tabi
nasıl çıkacağına bir şey diyemiyorum
Tek Geçerim.![]()
Gigabyte G27FC 27" 1ms 165Hz VA Full HD FreeSync/G-Sync Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Gigabyte G27FC 27" 1ms 165Hz VA Full HD FreeSync/G-Sync Curved Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu ikisinden birini alçak gibiyim başka oneriniz varmıdır
Hayır sorun olmaz.Va paneli sorun yaratmıyor demi
4-5 yıldır VA kullanıyorum bir sorunum yok ve önerilen bir panel IPS den sonra. TN almadıkça sorun olmazVa paneli sorun yaratmıyor demi
A27 alcam teşekkürler herkese4-5 yıldır VA kullanıyorum bir sorunum yok ve önerilen bir panel IPS den sonra. TN almadıkça sorun olmaz![]()