2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası? - MARKA ÖDÜLLERİ

2020 Yılının En Başarılı Ekran Kartı Markası?

• Oy kullanan toplam üye
    1,468
  • Anket kapatıldı .
Ben Palit derim, ülke piyasasına yeni girdi ve 3000 serisinde çok başarılı kartlar üretti.
Merhaba beyler , 2ay önce bir sistem topladım. Sapphire rx 5500xt 4gb 8gb ram ryzen 3 3100 sistemini topladım. Fakat fortnite oynarken youtube ta izlediğim videolarda adamların ekran kartı benimkiyle aynı diger parcalarıda aynı oranda ama benden %60daha fazla fps alıyorlar ve ben oyunda drop yiyorum ..(harddisk 6senelik eski pc den kalma ondan olabilirmi ) birde sıcaklık degerleri düsük ayarlarda 50 60 arası gezinirken yuksek ayarlarda 75 80leri görüyor cevaplarsanız sevirim

Merhaba beyler , 2ay önce bir sistem topladım. Sapphire rx 5500xt 4gb 8gb ram ryzen 3 3100 sistemini topladım. Fakat fortnite oynarken youtube ta izlediğim videolarda adamların ekran kartı benimkiyle aynı diger parcalarıda aynı oranda ama benden %60daha fazla fps alıyorlar ve ben oyunda drop yiyorum ..(harddisk 6senelik eski pc den kalma ondan olabilirmi ) birde sıcaklık degerleri düsük ayarlarda 50 60 arası gezinirken yuksek ayarlarda 75 80leri görüyor cevaplarsanız sevirim
Konuyla alâkası ne?

Donanım Arşivi Forum, 2020 yılının EN BAŞARILI Ekran Kartı markasını seçiyor! Sizce 2020 yılında en başarılı ekran kartı markası kim oldu?

Oylamanın sonucuna göre kazanan markaya DA Forum adına ödül verilecektir. Herkesi oylamaya bekliyoruz.

!YORUMLARDA ÜYELERİ MANİPÜLE EDECEK YORUM YAPILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!

NOT: Marka sıralaması alfabetik sıraya göre yapılmıştır.
Hiçbir zaman alamasam da bence msı (y)

Bence Palit.

Palit gamerock baba

LIGHTNING Z kurşun atar kurşun yerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kazanan marka mı foruma ödül vericek yoksa kazanan markaya forum mu heydiye edicek anlamadım :)
Forum neden hediye veriyor ben onu da anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,874
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri