sezerbey98
80+ Bronze
Dahası
Sorunu yaşayınca, aylarca çözüm arayınca ve bulamayınca servise başvurdum. Servisi o kadar berbat ki, güvenmiyorum. Tekrar sorun yaşarsam ve yine sorun yok deyip geri çevirirlerse. İşte o yüzden 15K para verip de gidip 6000 serisi AMD almayacağım ve güvenmeyeceğim. Ben herkes böyle düşünecek diye dayatmıyorum. Bu benim düşüncem. Ancak AMD gerçekten de 6000 serisi ile çok güçlü kartlar çıkardı, oyunda denemedim ama videoları izleyince çok güzel performansı var orada kesinlikle haklısın. Aldığım karta 7200 TL verdim, tanıdıktan almıştım o da yurtdışı karttı ve o yüzden ucuza verdi. Oyun bilgisayarımı güncellerken ben 15-20 K para vereceksem güven problemi yaşamayacağım bir ürün almak isterim. AMD servisini hiç beğenmedim. Kart güçleri konusuna girmeye gerek kalmıyor işte o yüzden benim için. O yüzden AMD ekran kartı asla almam ve işlemci olarak yine AMD'ye güveniyorum. İşlemci kanadında harikalar yaratıyor AMD.
AMD neden dediğinizi son açıklamanızda gayet güzel açıkladınız. Daha net ve anlaşılır oldu bu sefer.
Sorunu çözemeyen yer senin aldığın yer ve markadır onu ben elbet bilemem. Ben mesela G***X RTX 2060ta yaşadığım sorunları bir ben bir Allah bir de anlattığım arkadaş biliyor. Servisle de sorunu çözemedim. Fakat Nvidia almaktan vazgeçmedim sadece G***X markasından vazgeçtim . Seninki biraz daha çevrede çok dillenen AMD hurafelerini fazla dinleyip servisin sorunu yüzünden komple AMDye mal etmişsin gibi geldi şahsen. Ben yeni nesilde daha güçsüz karta 50000 tl fazla veren birinin sebepleri aldığı markanın servisi ve eski gpusunun yazılımından dolayı olduğunu duyarsam biraz değişik olurum . Kusura bakma cidden ama bana pek mantıklı gelmedi sebeplerin. Fakat bu yine de nolursa olsun kişisel sebeplerin saygım sonsuz. Ben 6900XT'ye 3080den geçtim. Bir daha önüme koysalar 3080e hayatta geçmem üstelik 5000 TL koy demicekler ,direk kafa kafaya olacak yine istemem