ensbhdr55
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,562
Yazdıklarıma rağmen karar veremediysen yapacak bişey yok daha.biliyorum o yüzden lg nin 1ms performansı yüzünden arada kalıyorum karar veremiyorum
Yazdıklarıma rağmen karar veremediysen yapacak bişey yok daha.biliyorum o yüzden lg nin 1ms performansı yüzünden arada kalıyorum karar veremiyorum
siz çok fark etmemişsiniz sanırım ama aradaki farkı ek olarak eklicem görüntü kalitesi olarak 24g2u çok sağlam fakat ms konusu kafamı çok karıştırıyorYazdıklarıma rağmen karar veremediysen yapacak bişey yok daha.Gönlüne göre
Sen bilirsin hocam renkleri TN panele göre canlı ve TN panel gecikmesi IPS alacaksan renkleride capcanlı görmek istiyosan o zaman çizim yapacaksın. Oyun oynamak için nu kadar canlı renk olmasına gerek yok hocam. Gecikme daha önemli fps rekabetçi oyunlarda. Cs go valorant lol vs önemsizse senin için al hocam ne diyebilirim kisiz çok fark etmemişsiniz sanırım ama aradaki farkı ek olarak eklicem görüntü kalitesi olarak 24g2u çok sağlam fakat ms konusu kafamı çok karıştırıyor
Sen sadece resme bakarak karar veriyosun ama. O arkadaşta bunu bilerek LG 24GN650 B aldı. Bende onu. Yaptığı testlere ve 1 ms gtg olduğu için LG tercih ettim. Benim için önemli olan ghosting olmicak gecikme süresi az olacak renklerde canlı olması yeterli film dizi için.siz çok fark etmemişsiniz sanırım ama aradaki farkı ek olarak eklicem görüntü kalitesi olarak 24g2u çok sağlam fakat ms konusu kafamı çok karıştırıyor
1 gtg ile 1 mbr arasındaki fark cidden hissetiriliyor mu ?Sen bilirsin hocam renkleri TN panele göre canlı ve TN panel gecikmesi IPS alacaksan renkleride capcanlı görmek istiyosan o zaman çizim yapacaksın. Oyun oynamak için nu kadar canlı renk olmasına gerek yok hocam. Gecikme daha önemli fps rekabetçi oyunlarda. Cs go valorant lol vs önemsizse senin için al hocam ne diyebilirim ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen sadece resme bakarak karar veriyosun ama. O arkadaşta bunu bilerek LG 24GN650 B aldı. Bende onu. Yaptığı testlere ve 1 ms gtg olduğu için LG tercih ettim. Benim için önemli olan ghosting olmicak gecikme süresi az olacak renklerde canlı olması yeterli film dizi için.
Csgo da valorantta , warzone, pubg bu gibi oyunlarda, ufo testinde özellikle bunu hissedersin. Ghosting yapar. İsterse 240 hz olsun. Bu gibi oyunlarda GTG önemlidir.1 gtg ile 1 mbr arasındaki fark cidden hissetiriliyor mu ?
iki monitörü nasıl test edip alabilirim ? öyle bir şansım var mı ?Csgo da valorantta , warzone, PUBG bu gibi oyunlarda, ufo testinde özellikle bunu hissedersin. Ghosting yapar. İsterse 240 hz olsun. Bu gibi oyunlarda GTG önemlidir.
elindeki monitör ile inceleme videosu çekmek veya oyun oynarken valorant tarzı kaydedip bize monitör hakkında gerçekte gördüğün performansı anlatabilir misin öyle bir şansın varmı ve ister misinCsgo da valorantta , warzone, PUBG bu gibi oyunlarda, ufo testinde özellikle bunu hissedersin. Ghosting yapar. İsterse 240 hz olsun. Bu gibi oyunlarda GTG önemlidir.
Kaydetme ile alakası yok gözün görmesi önemli , ekran kaydında anlaşılmaz bu gibi şeyler çıplak gözle görmek lazım.iki monitörü nasıl test edip alabilirim ? öyle bir şansım var mı ?
elindeki monitör ile inceleme videosu çekmek veya oyun oynarken valorant tarzı kaydedip bize monitör hakkında gerçekte gördüğün performansı anlatabilir misin öyle bir şansın varmı ve ister misin
Önce kendien sor. Renklerin capcanlı olması mı önemli , renkler aslında şöyle önemli siyahların ne kadar siyah olduğu ile alakalı. LG de zaten bu özellik mevcut. Kendine sor benim için ne önemli ? Profesyonel çizim yapmıyorsan çizim işinden para kazanmıyorsan, Aocdaki o canlı renkler senin gözünü boş yere yoracak. Aoc ve LG arasında ki renk canlılığı o kadar fark etmez. Sor kendine rekabetçi oyun mu gecikme mi önemli yoksa renklerin canlı olup rekabetçi oyunlarda kanser olmak mı . Benim dediğim şu. TN paneller rekabetçilik oyunlar için en iyileridir. İps ise renk canlılığı konusunda en üst paneldir. LG de ise hem ips renk canlılığı hemde TN panel gecikme süresi var. Sen sor kendine ne önemli ona göre al. Ben dizi film izliyorum yeri geliyor çizim yapıyorum. Ama rekabetçi oyunu mu da oynuyorum.. öncelşk rekabetçi oyun bende ben o yüzden böyle vi monitör bulmuşken aldım. Hem 1 ms gtg hemde ips. Yoksa kafamda 240 hz almak vardı. Boşa satmış olacaktım elimdekini. 165 hz 0.5 ms g sync. Yoksa neden gidip asusu satıp, 144 hz 1ms ye düşüreyim kendimi.2 monitörü nasıl deneyip karar veerip alabilirim ?
forum.donanimarsivi.com
aoc alasım yok tercihimi lg yapmak istiyorum ama görüntü farkına ölü pixel garantisine bakınca aniden duraklama yaşıyorumÖnce kendien sor. Renklerin capcanlı olması mı önemli , renkler aslında şöyle önemli siyahların ne kadar siyah olduğu ile alakalı. LG de zaten bu özellik mevcut. Kendine sor benim için ne önemli ? Profesyonel çizim yapmıyorsan çizim işinden para kazanmıyorsan, Aocdaki o canlı renkler senin gözünü boş yere yoracak. Aoc ve LG arasında ki renk canlılığı o kadar fark etmez. Sor kendine rekabetçi oyun mu gecikme mi önemli yoksa renklerin canlı olup rekabetçi oyunlarda kanser olmak mı . Benim dediğim şu. TN paneller rekabetçilik oyunlar için en iyileridir. İps ise renk canlılığı konusunda en üst paneldir. LG de ise hem ips renk canlılığı hemde TN panel gecikme süresi var. Sen sor kendine ne önemli ona göre al. Ben dizi film izliyorum yeri geliyor çizim yapıyorum. Ama rekabetçi oyunu mu da oynuyorum.. öncelşk rekabetçi oyun bende ben o yüzden böyle vi monitör bulmuşken aldım. Hem 1 ms gtg hemde ips. Yoksa kafamda 240 hz almak vardı. Boşa satmış olacaktım elimdekini. 165 hz 0.5 ms g sync. Yoksa neden gidip asusu satıp, 144 hz 1ms ye düşüreyim kendimi.
24g2u vs lg 24gn650 - b
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gn650-b-23-8-1ms-full-hd-freesync-pivot-oyuncu-u-fiyati,972824275.html...forum.donanimarsivi.com
Bak buraya da konu açmışsın. Herkes LG demiş. Senin aoc alasın varsa aoc al uğraşma![]()
Ölü piksel çıkarsa iade edersin direk değişim yaparsınaoc alasım yok tercihimi lg yapmak istiyorum ama görüntü farkına ölü pixel garantisine bakınca aniden duraklama yaşıyorum