Error scan yaptınız mı galiba bad sector var ve düzeltilemezYeniden çalışır mı ne oldu buna ne yapabilirim içindekiler önemli değil önemli olan sadece yeniden kullanabilmem bad sectör varsa onlar haricinden nasıl kullanabilirim
Kullanırsın ama bad sectorlere veri yazıldığında o veriye erişemeyebilirsin veya windows çökebilir bazı programlar o bad sectorlere veri yazılmasını engeliiyorşuan yapıyor neden düzeltilemez yeniden kullanamayacakmıyım hiçbir çözümü yokmu
bad sectörü devre dışı bırakıp sağlam alanı kullanamaz mıyım ? windows kurmayacağım sadece depolama için.Kullanırsın ama bad sectorlere veri yazıldığında o veriye erişemeyebilirsin veya windows çökebilir bazı programlar o bad sectorlere veri yazılmasını engeliiyor
çok teşekkür ederim şuan işlem devam ediyor, arada yanıt vermiyor yapıp düzeliyor sık sık oluyor buBad Sector varsa halledilebilir. Diskleri parçalayarak o bad sector olan yeri kökten kesip atarak kurtulabilirsiniz. Bad sector raporun gelmesini bekleyin. Ve bize atınız.
İptal edip Quick Scan yerine detaylı scan yaptırın.çok teşekkür ederim şuan işlem devam ediyor, arada yanıt vermiyor yapıp düzeliyor sık sık oluyor bu
tikli ve tiksiz var tiksiz olanı mı yapayım ?Bu arada slow scan seçin hızlı scan yaparsanız bad sectorler bulunamayabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal edip Quick Scan yerine detaylı scan yaptırın.
Quick Scan'den tiki kaldırın öyle taratın. Biraz uzun sürebilir bu arada. 1.30 saate yakın sürebilir.tikli ve tiksiz var tiksiz olanı mı yapayım ?
sonucunda kullanabileyim de 4 saate bile razıyımQuick Scan'den tiki kaldırın öyle taratın. Biraz uzun sürebilir bu arada. 1.30 saate yakın sürebilir.
başlattım yanıt vermiyor yapıp devam ediyor genelde oluyor bi sorun olmaz demi normal olması lazım çalışmadığı içinQuick Scan'den tiki kaldırın öyle taratın. Biraz uzun sürebilir bu arada. 1.30 saate yakın sürebilir.
hocam 12 dakika olmuş 1 tık ilerlemedi normal miQuick Scan'den tiki kaldırın öyle taratın. Biraz uzun sürebilir bu arada. 1.30 saate yakın sürebilir.
Yüksek tarama olacak. Peygamber sabrı lazım.hocam 12 dakika olmuş 1 tık ilerlemedi normal mi
videoyu youtube yükleyip göstereceğim size beklerim hiç sorun değil yeterki kullanabileyim 1 hafta da beklerimYüksek tarama olacak. Peygamber sabrı lazım.
Yüksek tarama olacak. Peygamber sabrı lazım.
@Erol Taşvideoyu youtube yükleyip göstereceğim size beklerim hiç sorun değil yeterki kullanabileyim 1 hafta da beklerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu nedir ?