250 gb ssd önerisi ??

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
250gb ssd önerisi yaparmısınız ? Tam bi bütçe veremiyorum 250gb ssd versiyonunda başarılı olan sdd'leri söylein ben arasından bütçeme göre seçerim

Patriot Burst
870evo

Arkadaşlar kafayı yemeyin artık lütfen adam tam bütce veremiyorum demiş iyi bir ssd önerin demiş. Neden her ssd konusunun altına patriot atıyorsunuz tamam fp açısından güzel tercih ama adam demiş ki kaliteli bişe olsun bütce belirtmiyorum :D Piyasadaki en iyi ssd patriot mu? Samsung varken.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Arkadaşlar kafayı yemeyin artık lütfen adam tam bütce veremiyorum demiş iyi bir ssd önerin demiş. Neden her ssd konusunun altına patriot atıyorsunuz tamam fp açısından güzel tercih ama adam demiş ki kaliteli bişe olsun bütce belirtmiyorum :D Piyasadaki en iyi ssd patriot mu? Samsung varken.

Evet son zamanlar da patriot fanı çoğaldı. Daha dram bile yok patriotlarda.

Sata

M2

Evet son zamanlar da patriot fanı çoğaldı. Daha dram bile yok patriotlarda.
yok reis bende öneriyorum patriot ama bütceye göre konuya göre değişiyor ssd yazısını gören patriot atıyor. Arkadaş adam bütce belirtmiyorum diyor ssd konusunda iyi bir marka istiyor. Samsung gibi kendini ispatlamış ve uzun yıllardır da kronik sorunu olmayan tek ssd samsung varken patriot atıyorlar :D

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Geri