The Last of Us Part III 3 sizce çıkacak mı?

The Last of Us Part III 3 sizce çıkacak mı?
ooo haktan reis yine boş konu açarak ekmeğinin peşinde reaksiyon ve mesaj kasacak USTA ÇEKİL USTA HAKTAN KONU AÇIYOR YETİŞMEM LAZIM USTA

Ya şundan kurtulsak varya 50 TL Steam cüzdan kodu vereceğim ama işte veremiyorum çünkü bu primcilik yapana ban yok ki. :(

The Last Of Us, sadece @isikt11'e aittir; bu durumda senin gibi hit kasma derdi olanların konu açması bile hatadır.

Daha doğru bir şekilde bile yazamamışsın...

Elbette

ne dalga geçtiniz insan yardım eder konuya yardım etmeyecekseniz yazmayın (knk çıkacak 2023 sonunda diye açıkladılar ama kesin değil)

Şuan 3.cü defa bitiriyorum hatta tam şuanda da oynuyordum
Umarim çıkar bu sonla bitmesini istemiyorum.
Bu arada şuan akvaryum kısmındayım foto 2 gün öncesine ait.

Ekler

• IMG20210205024518.jpg
    IMG20210205024518.jpg
    1.8 MB · Hit: 58
The Last Of Us, sadece @isikt11'e aittir; bu durumda senin gibi hit kasma derdi olanların konu açması bile hatadır.

Daha doğru bir şekilde bile yazamamışsın...

Hakkımı yemeyin yav :D

2023 biraz hayal gibi geliyor bana. Şu ana kadar çıkmış iki TLOU da nesil sonlarında çıktı. TLOU 3 için 2026 diyorum.

He Tlou'dan bahsediyorsun anladığım kadarıyla. Evet çıkacak. Açıklandı. Ama ne zaman çıkacak bilinmiyor. Bence 2023 sonu 2024 başı.
PUAHAHAHAHAHHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Dostum sen aşırı iyimser ve pozitif bir insansın en erken en erken 8 yılda çıkar en erken

Ben de üçüncüyü bitiriyorum da....
Abby kısımları yaşama sevincimi söndürüyor. Aşırı sıkıcı. Şuan Abby ile oyunu bitirsem TLOU2 Platin kupa alıyorum ama aşırı sıkıcı yaw.

Ben ellie olan kısmı bitirdim dedim ne olcak acaba ŞAKK seatle day 1 gördüm :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,864
Üyeler
186,686
Son üye
berkerr
Geri