PS5 Pro ne zaman çıkar?

Teknoloji, oyunlar, oyunların harcadıkları güçler daha hızlı gelişiyor. Konsol nesilleri kısalıyor. Bunun en büyük kanıtı geçen nesil ilk pro modelinin çıkmasıydı.
Ayrıca gerek var. Ne XSX ne de PS5, 7 yıl 4K deneyimi sunamaz.
Ben yine de gerek olduğunu düşünmüyorum. Konsolun bir kere alacaksın yeni nesile kadar dediği sözü tutacak. Yoksa iş bilgisayara döner.

4k 60fps verecek dediler.
Hiç kimsenin öyle bir açıklaması yok. Konsolu satarken "4K 120'ye kadar" etiketiyle satıyor. 4K 60 garantisi falan vermiyor.

Sony'nin böyle bir açıklaması varsa lütfen atın.
Ben yine de gerek olduğunu düşünmüyorum. Konsolun bir kere alacaksın yeni nesile kadar dediği sözü tutacak. Yoksa iş bilgisayara döner.
PS4 neslinde durum aynıydı. Pro çıktığında PS4 çöp olmadı.

Veriyor zaten. Ama teknoloji ilerledikçe oyunlar gelişecek ve elbet bir gün 4K 60FPS veremeyecek.
İşte o gün yeni nesile girdiği zaman olmalı. Yeni nesile girene kadar 4k 60 FPS vermek zorunda. Bir bilgisayar alıyorsun 4k 60 FPS oynıcam diye, onu 5 yıl sonra tekrar yenilemek zorunda olduğunu düşün. Konsol dediğin 1 kere alınır yeni nesile kadar yenisi alınmak zorunda kalmaz.

İşte o gün yeni nesile girdiği zaman olmalı. Yeni nesile girene kadar 4k 60 FPS vermek zorunda. Bir bilgisayar alıyorsun 4k 60 FPS oynıcam diye, onu 5 yıl sonra tekrar yenilemek zorunda olduğunu düşün. Konsol dediğin 1 kere alınır yeni nesile kadar yenisi alınmak zorunda kalmaz.
Değil, üstteki mesajıma cevap verin lütfen, Sony'nin açıklamasını bekliyorum sizden.

Değil, üstteki mesajıma cevap verin lütfen, Sony'nin açıklamasını bekliyorum sizden.
Açıklama var mı bilmiyorum. Bu konsolu alan 4k 60 FPS oynamak için alıyor. Ve ps5 4k 120 kadar diye satılmıyor. Ve ben halen ps5 pro ya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Açıklama var mı bilmiyorum. Bu konsolu alan 4k 60 FPS oynamak için alıyor. Ve ps5 4k 120 kadar diye satılmıyor. Ve ben halen ps5 pro ya gerek olduğunu düşünmüyorum.
İnternetten PS5'in kutu resmine bak, üzerinde "4K 120'ye kadar" yazıyor, görebilirsin. Konsolu alırken kimse ona bu konsol 4K 60 garanti demiyor.

İnternetten PS5'in kutu resmine bak, üzerinde "4K 120'ye kadar" yazıyor, görebilirsin. Konsolu alırken kimse ona bu konsol 4K 60 garanti demiyor.
Ps5 in gücü 4k 120 FPS ye yetmiyor diye biliyorum. XSX inki yetiyor. Ve alan 4k 60fps oyun oynamak için alıyor.

Bak şimdi, bu teknoloji dediğimiz şey her gün delicesine gelişen bir şey ki bunun etkisi oyunlara da yansıyor ve yeni teknolojiler barındıran oyunlar geliştiriliyor.

Bu oyunlar da daha güçlü sistemlere ihtiyaç duyuyor. Stabil çalışmak için.

Yani sen 2020 yılında çıkardığın konsolda 2027 yapımlı oyunda iyi verimi çok alamazsın. Çünkü arada 7 senelik bir teknoloji gelişimi var.
Adamlar bu 7 yılda olacak gelişmeyi nereden bilsinler de ona göre konsol yapsınlar?

Ps5 in gücü 4k 120 FPS ye yetmiyor diye biliyorum. XSX inki yetiyor. Ve alan 4k 60fps oyun oynamak için alıyor.
İkisininki de yetmiyor. Sadece maksimum yapabilecekleri bunlar.
Çok pis kıvırıyorsun şu an. İlk başta "4k 60 dedi sony" diyorsun şimdi "alan 4k 60 için alıyor" diyorsun.
Bu alanın beklentisi, Sony böyle bir şey demiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,202
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri