Cloud 2 wireless pro x in bazı sorunları var.Başlıkta da gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim ? Cloud 2 wireless pazartesi çıkıyor diye biliyorum ama bir yandan da tüm setup logitech kulaklık hariç ne yapmalıyım ? Hangisi iyidir hard csgo kasacağım.
cloud2 direkBaşlıkta da gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim ? Cloud 2 wireless pazartesi çıkıyor diye biliyorum ama bir yandan da tüm setup logitech kulaklık hariç ne yapmalıyım ? Hangisi iyidir hard csgo kasacağım.
direkt*cloud2 direk
Ne gibi bir sorunu var bromCloud 2 wireless pro x in bazı sorunları var.
İşte 2000 felanBütçe?
Kullanım amacı nedir? Oyun müzik konfor performans vs. Ne amaçla?Ne gibi bir sorunu var brom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte 2000 felan
Biraz geç oldu pardon ses boğuk gelebiliyor cloud 2 alınNe gibi bir sorunu var brom
İşte 2000 felan
Kullanım genelde çoğu zaman oyun olacak fps ağırlıklıKullanım amacı nedir? Oyun müzik konfor performans vs. Ne amaçla?
Nasıl ağırlığı kafadaki hissiyatı bende cloud2 var cunku şimdi pazartesi onunda wireless ı cıkıcakmıs kararsız kaldımLogitech G Pro X'i denemişliğim var. Açıkçası beni büyüleyen bir kulaklıktı ben de G633 olmasına rağmen.
Kablosuz mu olması lazım?Kullanım genelde çoğu zaman oyun olacak fps ağırlıklı
Nasıl ağırlığı kafadaki hissiyatı bende cloud2 var cunku şimdi pazartesi onunda wireless ı cıkıcakmıs kararsız kaldım
Evet kablolu almak istemiyorumKablosuz mu olması lazım?