Hyperx Cloud 2 wireless vs logitech g pro x wireless?

XleXaleS

80+
Reaksiyon skoru
12
Başlıkta da gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim ? Cloud 2 wireless pazartesi çıkıyor diye biliyorum ama bir yandan da tüm setup logitech kulaklık hariç ne yapmalıyım ? Hangisi iyidir hard csgo kasacağım.

Başlıkta da gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim ? Cloud 2 wireless pazartesi çıkıyor diye biliyorum ama bir yandan da tüm setup logitech kulaklık hariç ne yapmalıyım ? Hangisi iyidir hard csgo kasacağım.
Cloud 2 wireless pro x in bazı sorunları var.

cloud2 direk

Logitech G Pro X'i denemişliğim var. Açıkçası beni büyüleyen bir kulaklıktı ben de G633 olmasına rağmen.

G Pro X Wireless.

Kullanım amacı nedir? Oyun müzik konfor performans vs. Ne amaçla?
Kullanım genelde çoğu zaman oyun olacak fps ağırlıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G Pro X'i denemişliğim var. Açıkçası beni büyüleyen bir kulaklıktı ben de G633 olmasına rağmen.
Nasıl ağırlığı kafadaki hissiyatı bende cloud2 var cunku şimdi pazartesi onunda wireless ı cıkıcakmıs kararsız kaldım

Kullanım genelde çoğu zaman oyun olacak fps ağırlıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ağırlığı kafadaki hissiyatı bende cloud2 var cunku şimdi pazartesi onunda wireless ı cıkıcakmıs kararsız kaldım
Kablosuz mu olması lazım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,735
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri