İçerikteki bilgisayar f/p olarak nasıl sizce?

nyjahH

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar öncelikle iyi günler, kullandığım dizüstü bilgisayarın bozulması üzerine acil bir şekilde bilgisayara ihtiyacım olduğundan fikirlerinizi almak istiyorum. Kasa olarak 6000 tl bandında ekran olarakta 1500 bandı dersek 7500 tl bütçem var.
Şu bilgisayar gözüme çarptı fakat taksit faiziyle 6900 tl ye denk geliyor. Bu bin tl kadar bütçemi açıyor sizce bu bütçe fazlılığına değer mi yoksa daha iyi bir bilgisayar var mı? Link: https://www.itopya.com/da-sistem-am...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
Ekran içinde AOC 24" C24G1 dikkatimi çekti fiyat aralığı 1500 civarı.
Fikir ve görüşleriniz için teşekkürler.

Oyun amaçlı mı bakıyorsunuz ? İçerik üreticisi veya mühendis misiniz? Yoksa daha farklı bir amaçla mı bakıyorsunuz?

Oyun amaçlı mı bakıyorsunuz ? İçerik üreticisi veya mühendis misiniz? Yoksa daha farklı bir amaçla mı bakıyorsunuz?
Sadece oyun amaçlı toplayacağım. Oynadığım oyunlarda genel olarak fazla performaslı oyunlar değil fakat toplamışken belki başka oyunlara da göz kırpabileceğim ortaseviyeli bir sistem olmasını isterim. (güncel olarak pubg, cs:go, volarant oynuyorum)

Sadece oyun amaçlı toplayacağım. Oynadığım oyunlarda genel olarak fazla performaslı oyunlar değil fakat toplamışken belki başka oyunlara da göz kırpabileceğim ortaseviyeli bir sistem olmasını isterim. (güncel olarak PUBG, cs:go, volarant oynuyorum)
Güncel oyunların üstesinden gelebilecek bir sistem. Sorun çıkmaz.

o monitörün en ucuz olduğu site itopya https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/
bence hazır bir sistem için normal bir fiyat çokta ucuz değil ama alınabilir.
https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/ bu linkteki ile sizin attığınız arasında hangisini tercih ederdiniz? ips ve va panel arasındaki farkları bilmiyorum hangisi daha iyi fikrim yok pek

Arkadaşlar öncelikle iyi günler, kullandığım dizüstü bilgisayarın bozulması üzerine acil bir şekilde bilgisayara ihtiyacım olduğundan fikirlerinizi almak istiyorum. Kasa olarak 6000 TL bandında ekran olarakta 1500 bandı dersek 7500 TL bütçem var.
Şu bilgisayar gözüme çarptı fakat taksit faiziyle 6900 TL ye denk geliyor. Bu bin TL kadar bütçemi açıyor sizce bu bütçe fazlılığına değer mi yoksa daha iyi bir bilgisayar var mı? Link: https://www.itopya.com/da-sistem-AM...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-SSD-gaming-bilgisayar/
Ekran içinde AOC 24" C24G1 dikkatimi çekti fiyat aralığı 1500 civarı.
Fikir ve görüşleriniz için teşekkürler.
Monitore 24g2u oneririm

Fiyatına göre iyi bir sistem bence. Şuan o banttaki en performanslı sistem 6200tl ile el capitan (incehesap). Eğer rtx sizin için çok önemli değilse (her ne kadar önemli bir teknoloji olsa da 2060 sağlıklı bir şekilde bunu yansıtacak güçte değil o yüzden bence önemsemeyin) ona da bakabilirsiniz . Kas gücü (FPS) olarak rtx2060 ve rx5600xt birbirine çok yakın kartlar bildiğim kadarıyla. Bu sebeple ham 3600mhz ram hızından yararlanmak hem de 300tl daha ucuza almak için el capitanı tercih ederdim ben. M2 SSD / sata3 SSD farkı burda dezavantaj oluyor. Ama gaming PC için M2 SSD günümüz koşullarında pek de önemli değil. Anakartınız desteklesin, ilerde fark yaratacak boyutlara gelince alıp yakarsınız . Benim tercihim el capitan olurdu ama bunları göz önünde bulundurarak sizin tercih yapmanız daha doğru olur.

Fiyatına göre iyi bir sistem bence. Şuan o banttaki en performanslı sistem 6200tl ile el capitan (incehesap). Eğer rtx sizin için çok önemli değilse (her ne kadar önemli bir teknoloji olsa da 2060 sağlıklı bir şekilde bunu yansıtacak güçte değil o yüzden bence önemsemeyin) ona da bakabilirsiniz . Kas gücü (FPS) olarak rtx2060 ve rx5600xt birbirine çok yakın kartlar bildiğim kadarıyla. Bu sebeple ham 3600mhz RAM hızından yararlanmak hem de 300tl daha ucuza almak için el capitanı tercih ederdim ben. M2 SSD / sata3 SSD farkı burda dezavantaj oluyor. Ama gaming PC için M2 SSD günümüz koşullarında pek de önemli değil. Anakartınız desteklesin, ilerde fark yaratacak boyutlara gelince alıp yakarsınız . Benim tercihim el capitan olurdu ama bunları göz önünde bulundurarak sizin tercih yapmanız daha doğru olur.
El capitanda itopyadakine göre PSU dan vs. Bir tık kısılmış çok değil ama 300 TL ye değer bence 🧐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri