600 TL Oyun Kulaklığı

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035
CS:GO ve arada müzik için alacağım bassları telefın kulaklığından 1-2 tık iyi olsun yeter

en çok arctis 3 düşündüm ama bassları nasıl düşük de olsa hissettiriyor mu
basları güzel istersen steel series engine 3 üzerinden ayarlaya biliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kendim steel series artics 1 wirlees aldım gayet basları kaliteli arkadaşım artics 3 bluetooth aldı gayet memnun

basları güzel istersen steel series engine 3 üzerinden ayarlaya biliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kendim steel series artics 1 wirlees aldım gayet basları kaliteli arkadaşım artics 3 bluetooth aldı gayet memnun
buna bir değinmek istiyorum. Zamanında almayı düşünüp araştırmıştım. Arctis 3'ün yeni versiyonunda steel series engine kullanılamıyor diye okuduğumu hatırlıyorum. Bu yüzden almamıştım.

Son düzenleme:
Eğer biraz bekleyip üstüne 100-150 lira koyup Cloud 2 alamam diyorsan Corsair HS60 öneririm. Ses kasmak konusunda gayet beğendim konforuda orta derecede,terletiyor ve uzun kullanımda hafif bir ağrı yapıyor,pedleride değiştirilemiyor ama ses seviyesi,kasması gayet güzel,mikrofonunun çıkabilmesi büyük bir artı ve rgb si yok dış kullanıma gayet uygun oluyor ve bu bence önemli bir detay. dışarıya fazla ses vermiyor. Ama dediğim gibi kesinlikle az daha sabredip cloud 2 almanı düşünürüm çünki ben hata yaptığımı düşündüm aldıktan sonra keşke bekleseydim az daha kulaklıktak pişman değilim fakat cloud 2 :( daha iyi olduğu kesin.
Arctis 3 pek önermem ses konusunda biraz geri olduğu söyleniyor ama 5 alacak olursan güzel ama o fiyata zaten cloud 2 var

Eğer biraz bekleyip üstüne 100-150 lira koyup Cloud 2 alamam diyorsan Corsair HS60 öneririm. Ses kasmak konusunda gayet beğendim konforuda orta derecede,terletiyor ve uzun kullanımda hafif bir ağrı yapıyor,pedleride değiştirilemiyor ama ses seviyesi,kasması gayet güzel,mikrofonunun çıkabilmesi büyük bir artı ve RGB si yok dış kullanıma gayet uygun oluyor ve bu bence önemli bir detay. dışarıya fazla ses vermiyor. Ama dediğim gibi kesinlikle az daha sabredip cloud 2 almanı düşünürüm çünki ben hata yaptığımı düşündüm aldıktan sonra keşke bekleseydim az daha kulaklıktak pişman değilim fakat cloud 2 :( daha iyi olduğu kesin.
Arctis 3 pek önermem ses konusunda biraz geri olduğu söyleniyor ama 5 alacak olursan güzel ama o fiyata zaten cloud 2 var
cloud serisi sevmiyorum kraken te aldım

Hocam Arctis 3 iyidir, bazıları ses konusunda "Fabrika ayarlarında" pek beğenmiyor o yüzden ayar yapıp daha iyi hale getiriyorlar. Yani o fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kulaklık o olabilir. Ama bütçe varsa SS arctis 5 ya da Hyper X Cloud II daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri