Windows Virüs Korumayı Kapatmalı mıyım?

Zırto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar Windows virüs korumasını kapatimmi bi işe yarıyormu ben işe yaradıgını görmedim boşuna ram yiyor birde bu pc de ki programlardan dolayı bazen kendini korumaya almak için mavi ekrna veriyor virüs korumayyı kapatınca bu azalırmı

Kapat ve başka bir program yükle güvenilir bir siteden istersen ama bilmiyorum yani o da bu kadar ram yermi yemezmi

Arkadaşlar Windows virüs korumasını kapatimmi bi işe yarıyormu ben işe yaradıgını görmedim boşuna ram yiyor birde bu pc de ki programlardan dolayı bazen kendini korumaya almak için mavi ekrna veriyor virüs korumayyı kapatınca bu azalırmı
Başka AV yoksa kalsın. Zaten sen kendine güveniyorsan Windows AV bir yer kadar yeterli.

Başka programa gerek varmı oyun pc si olarak kullanıyorum steam gibi yerlerden oyun indiriyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AV nedir hiç duymadım :D
"AV=Anti Virüs"Windows Defender Kaspersky Free'den daha fazla ram tüketiyor Defenderi Kapatıp Kaspersky Free yükleyin bir tam tarama yapın içiniz rahat olsun Kaspersky Free Windows defender'den daha hafiftir.

"AV=Anti Virüs"Windows Defender Kaspersky Free'den daha fazla ram tüketiyor Defenderi Kapatıp Kaspersky Free yükleyin bir tam tarama yapın içiniz rahat olsun Kaspersky Free Windows defender'den daha hafiftir.
Mavi ekranlarda azalma olurmu windowsunkini kapatırsam

Yazılımdan yiyorum mavi ekran arasıra

Defenderi kapatınca neden mavi ekran yiyorsunki ? Alakası yok sen defenderi kapattıgına eminmisin ?
Windows kendini korumak için mavi ekrna veriyor yyazılımlardan o yuzden

Hiç duymadım hata kodu nedir mavi ekranın?
Bilmiyorum ben pc başında olmadıgım zaman pc boştayken ara sıra veriyor istrseniz minidump dosyası atim technopatta wifi adaptorunden diyorlar birde yyazılımdan donanımsal bir şey yok diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç duymadım hata kodu nedir mavi ekranın?
bi ara öncede bi kaç kez gördüm hata kodunu kernel miydi neydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri