43.50Tl ye Steam Pubg alınır mı??

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
steamde 45Tlm kaldı sizce almalımıyım? Ben alırsam bi tane daha arkadaşım alıcak 2miz oynayacaz. Sizce alınır mı?? Veya max 45tl ye başka oyun önerebilir misiniz??

kuzenim oynuyor deiğine göre botlar artmaya başlamış ama şuan bilemiyorum

Oyuna botlar eklendiginden beri oynanmaması gerektigini düşünüyorum sarmıyor artık PUBG bitti bence.

Çok zor adamlar geliyormuş doğrumu?
Hayır rank sistemi vardı biz son oynadığımızda. Evet bordo bereliler falan da geliyordu arada ama rütbe falan gelince azaldı. Alışana kadar zorlanırsınız sadece. Benden tavsiye FPP oynayın, yoksa siz adamı görmeden sizi öldürme durumları çok oluyor özellikle başlangıçta

Başka öneriniz varmı max 45tl ye beraber oynanabilecek
Satisfactory vardı hocam eğer kararlıysanız hoşunuza gider begernirseniz alın tabi ben aldım arkadaşımla oynarım diye arkadaşım aldı bütün her şeyi ben yaparken o telefonda kızla konusuyordu hiç bir şey anlamadığı için sıkıldı kapattı oyunu iadede edemedik süre geçrigi için.

steamde 45Tlm kaldı sizce almalımıyım? Ben alırsam bi tane daha arkadaşım alıcak 2miz oynayacaz. Sizce alınır mı?? Veya max 45tl ye başka oyun önerebilir misiniz??
pubg beleş verilse bile oynanmaz

Hocam rr6 oynayabilirsiniz oyun çok güzel yaklasik 300 saatim var abimle oynuyoruz çok sariyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri