Steam düşük indirme hızı

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,514
Daha düne kadar 10 ile indiriyordum bugün max 2 ye kadar çıkıyor, Bannerlord ve PUBG indiriyorum. PC yi yeniden başlattım, önbelleği temizledim. Arkada başka bi şey mi iniyor acaba? ona nasıl bakıyoruz? (epic veya xbox/microsoft store da bir indirme yok)

Daha düne kadar 10 ile indiriyordum bugün max 2 ye kadar çıkıyor, Bannerlord ve PUBG indiriyorum. PC yi yeniden başlattım, önbelleği temizledim. Arkada başka bi şey mi iniyor acaba? ona nasıl bakıyoruz? (epic veya xbox/microsoft store da bir indirme yok)
geçen gow indirirken yaşadım 15dk bi düşük indiriyor sonra hızlanıyor neden bilmiyorum

steam ayarlardan indirme hızı ile ilgili bir ayar var kontrol edin bi belki hız kısıtlaması vardır

geçen gow indirirken yaşadım 15dk bi düşük indiriyor sonra hızlanıyor neden bilmiyorum
valla 1-2 saattir aynı hızda 1-2 arası gidip geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam ayarlardan indirme hızı ile ilgili bir ayar var kontrol edin bi belki hız kısıtlaması vardır
kontrol ettim hız sınırlaması yok.

valla 1-2 saattir aynı hızda 1-2 arası gidip geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kontrol ettim hız sınırlaması yok.
hocam suan bende aynı durumdayım steamden kaynaklı bence

Steam suncularının yoğun olduğundan kaynaklı büyük ihtimalle. İnternet'te çok fazla bu sorunu görebilirsin (sucuk pişiriyorlar işlemcilerinde :D)

Steam suncularının yoğun olduğundan kaynaklı büyük ihtimalle. İnternet'te çok fazla bu sorunu görebilirsin (sucuk pişiriyorlar işlemcilerinde :D)
canım ne güzel bannerlord çekmişti hevesimi kaçırdılar.

Tr sw buglu dediğiniz sorunlar bendede vardı ayarlardan indirmelere gelin sunucuyu Almanya Frankfurt seçin ben sabit 650 ile indiriyorum

Tr sw buglu dediğiniz sorunlar bendede vardı ayarlardan indirmelere gelin sunucuyu Almanya Frankfurt seçin ben sabit 650 ile indiriyorum
almanya-frankfurt olmadı da, almanya-münih ile 4, hamburg ile 5 indiriyor şuan, 1,5 ile indirmekten iyidir. Teşekkür ederim, diğer sunucuları da denim belki daha fazlasını verir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: invy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,656
Üyeler
189,306
Son üye
eltun
Geri