Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,104
Euro Dolara indeksli bir para birimi değildolar düşünce euro sabit kalmıyo ya kankam
Dolar Düşmüyor Türk Lirası Değer Kazanıyor.
Euro Dolara indeksli bir para birimi değildolar düşünce euro sabit kalmıyo ya kankam
ya knk mala anlatır gibi anlatma biliyoruz bu konuları tamam tl euro karşısında değer kazanıyorEuro Dolara indeksli bir para birimi değil
Dolar Düşmüyor Türk Lirası Değer Kazanıyor.
öyle bir şey yapılmaz 3090 1400 dolar mı ne bunu tl ye 8 de aldığını varsayarsak 8000+3200 den 11200 tl ye 3090 alıp kar payı trt payı kdv gümrük ücreti 15 16 k ya mal ettiği ürünü sana 20 den satıyo öyle bir kar etmeliki 7 dolara almış gibi size satmalı buda satıcının kendi fikri 7 den satmak vbama şöyle. 8 dolara aldı, 10 dolara sattı diyelim.
sonra 7 dolara aldığını tekrar 10 dolara satıcak eskisini bu fiyata sattım diye.
böyle dürüst olsa idi herkes şuan 3090 5 bin TL falan olurdu.
Kurban mı kessek ki6 ay sonra dolar 6.98 oldu
E yani dolar düşmesiyle merkeli bağlamışsın ben nerden bileyimya knk mala anlatır gibi anlatma biliyoruz bu konuları tamam TL euro karşısında değer kazanıyor
kk 3090'ın çıkış fiyatı 1500$ama şöyle. 8 dolara aldı, 10 dolara sattı diyelim.
sonra 7 dolara aldığını tekrar 10 dolara satıcak eskisini bu fiyata sattım diye.
böyle dürüst olsa idi herkes şuan 3090 5 bin TL falan olurdu.
örnek dedim sadece.kk 3090'ın çıkış fiyatı 1500$
ya knk type-c miz geçen merkele dedi ya üni okuyan 4m öğrenci var sizden iyiyiz diye?E yani dolar düşmesiyle merkeli bağlamışsın ben nerden bileyim
oki yorum yapmıyorum hava soğukya knk type-c miz geçen merkele dedi ya üni okuyan 4m öğrenci var sizden iyiyiz diye?