15 20 bin tl civarı sistem

cacakarax

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
15000
F15FE398-F6FB-47A5-8BDC-28B3C0B5B596.png

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar toplama konusunda yeniyim ama araştırmalarıma göre böyle bir sistem topladım sizce nasıl? Ekran kartı sıkıntısı malum ki seçtiğim elran kartından da emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim her şey için.

Alınmaz. Kazık.

bence şuan pc alma 2060 lı pc ye bu parayı vermem

Alıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar toplama konusunda yeniyim ama araştırmalarıma göre böyle bir sistem topladım sizce nasıl? Ekran kartı sıkıntısı malum ki seçtiğim elran kartından da emin değilim. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim her şey için.
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Şimdi gidip 15 k lık sisteme rtx2060 alıraan biraz saf bi kardeşimizsin demektir sorman iyi bişey öyle olmadığını gösterir, tabi söylediklerimize göre hareket edersen 2060 sakın bak sakın alma iyi günler

Dediğim gibi çok bir bilgim yok bu konularda daha çok yeniyim. Maksimum bütçem o olduğu için öyle söyledim daha az veya çok tutar hesaplamadım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Geri