taksitli düzgün vade farksız sistem yokMerhaba! 75 bin tl yi geçmeyecek mümkünse peşinfiyatına 2 veya 3 taksitli alınabilecek;ams işlemcili,5070Tİveya 9070 XT li sistem tavsiyelerinizi bekliyorum(hazır sistemde olur.)
İncehesap gaming gecesinde indirime giren sistemler vade farksız 3 taksit oluyor cuma gününü bekle o yüzden.Merhaba! 75 bin tl yi geçmeyecek mümkünse peşin fiyatına 2 veya 3 taksitli alınabilecek;amd işlemcili,5070Tİveya 9070 XT li sistem tavsiyelerinizi bekliyorum(hazır sistemde olur.)
Gaming gecesinde 3 taksit oluyortaksitli düzgün vade farksız sistem yok
EE incehesap gaming gecesi başladı ama sadece normalde taksit yaptığı kartlara 3 taksit yapıyor,nerede bunun avantajı?Gaming gecesinde 3 taksit oluyor
zaten 3 taksit oluyor dedim :dEE incehesap gaming gecesi başladı ama sadece normalde taksit yaptığı kartlara 3 taksit yapıyor,nerede bunun avantajı?![]()
Kusura bakmayın,hayal kırıklığı yaşadım,etrafımda ne paraf kartı nede maksimum kartı olan var....Şu sistemde iyi fiyatmış ama kısmet değilmiş...zaten 3 taksit oluyor dedim :d
Bende bu sisteme bakıyorum da yazan eden olmadı özelleştirme lazım mı ne yapılır acaba iyi mi fiyat karar veremedim size de hayırlısı olsun alabilirsiniz inşallahKusura bakmayın,hayal kırıklığı yaşadım,etrafımda ne paraf kartı nede maksimum kartı olan var....Şu sistemde iyi fiyatmış ama kısmet değilmiş...
Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem
72.999 TL
ssd adata legend 900 pro yap yeter başka şeye gerek yokBende bu sisteme bakıyorum da yazan eden olmadı özelleştirme lazım mı ne yapılır acaba iyi mi fiyat karar veremedim size de hayırlısı olsun alabilirsiniz inşallah
Hocam konu açtım burada arkadaşın konusu dağılmasın bir bakıp yorum yapar mısın sana zahmet ?ssd adata legend 900 pro yap yeter başka şeye gerek yok