400 tl gamepad önerisi

Logitech F710 vardı sanırım.

Neden böyle yazdın ?
380tl fiyatına değmez hem bi kaç dakika arayla kopma sorunu yaşıyor hemde gene arada bir drift problemi oluyor joystickler basmadığım halde takılı kalıyor bide titreşimleri çok kötü içinden her an bozulacak gibi hissettiren bi yay sesi geliyor (bence görüntüsü ve ergonomiside berbat)

380tl fiyatına değmez hem bi kaç dakika arayla kopma sorunu yaşıyor hemde gene arada bir drift problemi oluyor joystickler basmadığım halde takılı kalıyor bide titreşimleri çok kötü içinden her an bozulacak gibi hissettiren bi yay sesi geliyor (bence görüntüsü ve ergonomiside berbat)
Nedense daha önce kulaklık öneren birine hakaret ettiğin için sözüne güvenesim gelmiyor.

arayla kopma sorunu yaşıyor
Bu sorunu birkaç çözümü var istersen anlatırım. Diğerlerine gelecek olursak titreşimi gayet yerinde her an bozulacak hissi yazmışsınız 5 yıldır kullanıyorum peste sinirlenip yere attım hâlâ taş gibi. 😃 Ergonomi içinse elin biraz kullandıktan sonra alışıyor bana diğer gamepadler çok küçük gibi geliyor.

Bu sorunu birkaç çözümü var istersen anlatırım. Diğerlerine gelecek olursak titreşimi gayet yerinde her an bozulacak hissi yazmışsınız 5 yıldır kullanıyorum peste sinirlenip yere attım hâlâ taş gibi. 😃 Ergonomi içinse elin biraz kullandıktan sonra alışıyor bana diğer gamepadler çok küçük gibi geliyor.
Ergonomi ve titreşim olarak haklısınız bende ağır seviyorum soruna çözüm olarak farklı pil ve içindeki kablo ile kullanmak bide güncellemek işe yaramadı eğer başka bi çözüm varsa evet anlatırsan iyi olur bide garanti ile değişim yaparsam sıfır kutulu mu gelir yoksa sadece gamepad mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nedense daha önce kulaklık öneren birine hakaret ettiğin için sözüne güvenesim gelmiyor
Yani ne yapabilirim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd
Geri