- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar maksimum 400tl bütçem var. Kablosuz gamepad öneriniz var mı ?
monster pusat pro önerir misin?![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O da iyidir.monster pusat pro önerir misin?
Sakın almayın bi hafta önce vatandan aldım böyle rezil bişey yokLogitech F710 vardı sanırım.
Neden böyle yazdın ?Sakın almayın bi hafta önce vatandan aldım böyle rezil bişey yok
380tl fiyatına değmez hem bi kaç dakika arayla kopma sorunu yaşıyor hemde gene arada bir drift problemi oluyor joystickler basmadığım halde takılı kalıyor bide titreşimleri çok kötü içinden her an bozulacak gibi hissettiren bi yay sesi geliyor (bence görüntüsü ve ergonomiside berbat)Neden böyle yazdın ?
Nedense daha önce kulaklık öneren birine hakaret ettiğin için sözüne güvenesim gelmiyor.380tl fiyatına değmez hem bi kaç dakika arayla kopma sorunu yaşıyor hemde gene arada bir drift problemi oluyor joystickler basmadığım halde takılı kalıyor bide titreşimleri çok kötü içinden her an bozulacak gibi hissettiren bi yay sesi geliyor (bence görüntüsü ve ergonomiside berbat)
monster alıp marka basıyor sadece yurtdışından daha ucuza getirebilirsinO da iyidir.
Bu sorunu birkaç çözümü var istersen anlatırım. Diğerlerine gelecek olursak titreşimi gayet yerinde her an bozulacak hissi yazmışsınız 5 yıldır kullanıyorum peste sinirlenip yere attım hâlâ taş gibi.arayla kopma sorunu yaşıyor
Ergonomi ve titreşim olarak haklısınız bende ağır seviyorum soruna çözüm olarak farklı pil ve içindeki kablo ile kullanmak bide güncellemek işe yaramadı eğer başka bi çözüm varsa evet anlatırsan iyi olur bide garanti ile değişim yaparsam sıfır kutulu mu gelir yoksa sadece gamepad miBu sorunu birkaç çözümü var istersen anlatırım. Diğerlerine gelecek olursak titreşimi gayet yerinde her an bozulacak hissi yazmışsınız 5 yıldır kullanıyorum peste sinirlenip yere attım hâlâ taş gibi.Ergonomi içinse elin biraz kullandıktan sonra alışıyor bana diğer gamepadler çok küçük gibi geliyor.
Yani ne yapabilirimNedense daha önce kulaklık öneren birine hakaret ettiğin için sözüne güvenesim gelmiyor