Gamepower 144hz mi James Donkey 144hz mi ? (27'')

Adaptive sync ile Freesync arasındaki fark ne tam olarak
''adaptive sync nedir? "ELMB SYNC sayesinde ELMB (düşük hareket bulanıklığı teknolojisi) ve G-SYNC uyum özelliğini aynı anda çalıştırabilir, böylece oyunlarda yüksek kare hızlarıyla net görüntüler için gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırabilirsiniz."

''adaptive sync nedir? "ELMB SYNC sayesinde ELMB (düşük hareket bulanıklığı teknolojisi) ve G-SYNC uyum özelliğini aynı anda çalıştırabilir, böylece oyunlarda yüksek kare hızlarıyla net görüntüler için gölgelenme ve yırtılma etkilerini ortadan kaldırabilirsiniz."
240 Hz. olan ekranda Freesync özelliği bulunmuyor sanırım, o yüzden sordum. Amd ekran kartlarıda Freesync de çalışıyormuş sanırım ?

gamepoweri kullandım. Çok iyi kaliteli bir ürün.

Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
LG 24GN650 B bi bak derim hocam. 24 inch fakat. 144 hz IPS ve gerçek GTG 1 ms.

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 27inch olanı da 24GL850 yada 24GL650 olması lazım. Bunlara bi bakabilirsin

LG 24GN650 B bi bak derim hocam. 24 inch fakat. 144 hz IPS ve gerçek GTG 1 ms.

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 27inch olanı da 24GL850 yada 24GL650 olması lazım. Bunlara bi bakabilirsin
Bütçem 2000lira, en mantıklısı Acer geliyo şuan 165hz, 27inç olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepoweri kullandım. Çok iyi kaliteli bir ürün.
Siz eksik yönleri neler yada var mı?

LG 24GN650 B de freesync premium var 1700 TL IPS ve gerçek 1ms gtg...

Bende bu acer i alacaktım sırf 240 hz 1 ms diye.

Ama yorumlara bakınca vazgeçtim bende.

Pivot olmaması sorun değil bi şekilde kullanılır.

1 ms modu var diyolar yani gerçek 1 ms değil. Ve o modu açtığında parlaklığı en düşüğe alıyormuş bu benim için sıkıntıydı.

Birkaç kişi ghosting olduğunu belirtmiş , ışık sızması olduğunu yazanlar olmuş. Bunlar birer eksiydi benim için seni bilemem tabi

Son düzenleme:
LG 24GN650 B de freesync premium var 1700 TL IPS ve gerçek 1ms gtg...

Bende bu acer i alacaktım sırf 240 hz 1 ms diye.

Ama yorumlara bakınca vazgeçtim bende.

Pivot olmaması sorun değil bi şekilde kullanılır.

1 ms modu var diyolar yani gerçek 1 ms değil. Ve o modu açtığında parlaklığı en düşüğe alıyormuş bu benim için sıkıntıydı.

Birkaç kişi ghosting olduğunu belirtmiş , ışık sızması olduğunu yazanlar olmuş. Bunlar birer eksiydi benim için seni bilemem tabi
Hem freesync olmadığından dolayı sıcak bakmıyorum ona. 27" monitör istiyorum hem bilmiyorum olmadı biraz daha bekleyip msı Bi monitörü var onuda alabilirim.

https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ng-monitor-p-HBV0000128ZAN?magaza=Hepsiburada

Bide bunları buldum, kafam çok karıştı 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,614
Üyeler
174,001
Son üye
quanxi
Geri