GTA V Online Fps Sorunu

Seikan

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar ilk olarak merhabalar ben dün bilgisayarıma gta v indirdim online girmek için birazcık takılıp fpse bakmıştım singleplayerda 80 den aşağı düşmüyodu hiç very high ayarlarda
ama gta v online girince birden şaşırdım fpsım 60 dı ve bazen 40 a kadar düşüyordu bilen varsa yardım edebilirmi sağolun şimdiden

Arkadaşlar ilk olarak merhabalar ben dün bilgisayarıma gta v indirdim online girmek için birazcık takılıp fpse bakmıştım singleplayerda 80 den aşağı düşmüyodu hiç very high ayarlarda
ama gta v online girince birden şaşırdım fpsım 60 dı ve bazen 40 a kadar düşüyordu bilen varsa yardım edebilirmi sağolun şimdiden
8 gb ram var ise normal.

onlineda 80 den 60 düşmesi normal ama 40 garip sisteminiz ne ?

GTA 5'de FPS biraz beklenilenin altında oluyor,sebebini tam bilmiyorum.
Bir de sizin tek oyunculuda yaptığınız ayarların tümü çok oyunculuda aynı kalmıyor.

8 gb ram var ise normal.
Agam 1x8 Gb ram var doğru söylüyorsun ama heryerde bu düşüşler olmuyo
onlineda 0 den 60 düşmeşi normal ama 40 garip
bencede garip mesela otobanlarda oluyo sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GTA 5'de FPS biraz beklenilenin altında oluyor,sebebini tam bilmiyorum.
Bir de sizin tek oyunculuda yaptığınız ayarların tümü çok oyunculuda aynı kalmıyor.
Yani Onlineda Performansı Değişiyo Ayarların

Agam 1x8 Gb ram var doğru söylüyorsun ama heryerde bu düşüşler olmuyo

bencede garip mesela otobanlarda oluyo sıkıntı
onlineda optimizasyon kötü rx580 16gb ram r5 3600 kullanıyorum aşırı grafik mesela mazebankta arabaların duvarlarla kaplamaları vs görünce 45e düşüyor

8gb ram alırsanız sıkıntı düzelir
düzelmez

80 den 60 a düşmesi gayet normal arada drop yiyorsan ve 40 a düşüyorsa o da normal ama sürekli düşüyorsa bir sorun olabilir. Sürücüleri güncellemeyi dene

Bi Garip Yanıda Şu Hiç 60 ın ustune cıkamıyo fps drop girmese sıkıntı yok

80 den 60 a düşmesi gayet normal arada drop yiyorsan ve 40 a düşüyorsa o da normal ama sürekli düşüyorsa bir sorun olabilir. Sürücüleri güncellemeyi dene
Denicem Ama Hepsi Günceldi Sanırsam

online da aldığın fps ile story modda aldığın fps bir olmaz çünkü senin kalabalık bir şehir merkezine bakarkenki fps' ile oyunda gökyüzüne bakarkenki fps' bir değildir böyle düşün .Birde oyunda optimizasyon sorunu var.

Yani Onlineda Performansı Değişiyo Ayarların
Aynen bazıları değişiyor.
Mesela ayarlardan popülasyon ayarlarını ayarlayabiliyorsunuz ancak onlar çok oyunculuda sizin ayarladığınız gibi olmayabiliyor.

online da aldığın fps ile story modda aldığın fps bir olmaz çünkü senin kalabalık bir şehir merkezine bakarkenki fps' ile oyunda gökyüzüne bakarkenki fps' bir değildir böyle düşün .Birde oyunda optimizasyon sorunu var.
Anladım yani düzeltemem
Aynen bazıları değişiyor.
Mesela ayarlardan popülasyon ayarlarını ayarlayabiliyorsunuz ancak onlar çok oyunculuda sizin ayarladığınız gibi olmayabiliyor.
Aynen fark ettım düşürsende aynı gibi şehir

Gta 5 in online modu optimizasyon sıkıntılı ayrıca genel serverlarda mod menü kullananlar olduğu için servere etki edebiliyorlar

Geri