orta segment telefon önerisi

Reaksiyon skoru
101
Bütçe
3000
öncelikle herkese selamlar telefon bütçem 3000 tl sıfır 2.el dede bir kaç tane seçenegim var
telefon kullanma amacım youtube ve ,sosyal medya
ikinci el telefonda oppo reno 2z 1 sene garantili 2400 tl ilan fiyatı p40 lite aynı fiyat bandında
veyatta sizin önereceğiniz telefonlar varmı bana

Oppo hiç kullanmadım onun kalitesini bilmiyorum maalesef, tam karşılaştırma yapamam yanlış bilgi olabilir.
ya bende poco nun miu yazılımını sevmiyorum nedense biraz da oyun telefonu gibi

bir yandan bakınca reno 2z görünüşü güzel ekrana gömülü parmak izi pop up kamera vb şeyler

öncelikle herkese selamlar telefon bütçem 3000 TL sıfır 2.el dede bir kaç tane seçenegim var
telefon kullanma amacım youtube ve ,sosyal medya
ikinci el telefonda oppo reno 2z 1 sene garantili 2400 TL ilan fiyatı p40 lite aynı fiyat bandında
veyatta sizin önereceğiniz telefonlar varmı bana
Poco X3 NFC Candır.

ya bende poco nun miu yazılımını sevmiyorum nedense biraz da oyun telefonu gibi

bir yandan bakınca reno 2z görünüşü güzel ekrana gömülü parmak izi pop up kamera vb şeyler
Hocam sizin tercihinizdir ben sadece kendi tecrübemden örnek vermek istedim. Samsung kaliteli marka uzun ömürlü o yüzden önerdim.

Reno 2z'yi bilmem ama oppo kullanıcısıyım MIUI'den kat kat iyi bir ColorOS arayüzü var ve gerçekten güzel iş çıkartıyor.
Kullandığım model Oppo A5 2020

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,485
Üyeler
186,342
Son üye
Kumc7
Geri