sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
3.000 tl orta seviye oluyorsa 25.000tl ne oluyor
hocam size Realme 7 veya P40 Lite önereyim çünkü paranızın karşılığını daha çok verecek cihazlar bencebi inceleme videou izlemeliyim ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu bende duydum onun için gönlüm biraz oppo reno 2z taraftarı gerek görünüş oalrakta sadece günlük işlerimi halledecem
onu yapacğım ama heralde sıfır bulamayacağım gibime geliyor .dhocam size Realme 7 veya P40 Lite önereyim çünkü paranızın karşılığını daha çok verecek cihazlar bence
birde Vatan veya Mediamarkt a falan gidip cihazları bir elinize alın bakın kaba mı ağır mı nasıl diye
Huawei kullanıyorum gayet memnunumöncelikle herkese selamlar telefon bütçem 3000 TL sıfır 2.el dede bir kaç tane seçenegim var
telefon kullanma amacım youtube ve ,sosyal medya
ikinci el telefonda oppo reno 2z 1 sene garantili 2400 TL ilan fiyatı p40 lite aynı fiyat bandında
veyatta sizin önereceğiniz telefonlar varmı bana
amiral gemisi3.000 TL orta seviye oluyorsa 25.000tl ne oluyor
hangi modeli acabaHuawei kullanıyorum gayet memnunum
elite seviye3.000 TL orta seviye oluyorsa 25.000tl ne oluyor
P20 liteamiral gemisi
hangi modeli acaba
evet bildiğim bir marka ama sürekli kullanım sağlayamadım. Teknosa da baya bir incelemiştim kamerası falan güzeldi ama uzun vadede nasıldır bilemem. Oppo A5s i biraz deneyimledim giriş seviye bir cihaz ama fiyatına göre güzel bir cihazdı şuan alınmaz a-tabi (1.300 e almıştık)oppoyu hiç biliyormusunuz peki
baya yüksek bir elitlik amaelite seviye![]()
baya kaliteli bir malzeme var hemde 8gb ram ile günlük işlerimi baya hızlı yaparım sadece işlemcisi oyun için okadarda iyi değil poco x3 burda öne geçiyor işte işlemci ve ekran olarakevet bildiğim bir marka ama sürekli kullanım sağlayamadım. Teknosa da baya bir incelemiştim kamerası falan güzeldi ama uzun vadede nasıldır bilemem. Oppo A5s i biraz deneyimledim giriş seviye bir cihaz ama fiyatına göre güzel bir cihazdı şuan alınmaz a-tabi (1.300 e almıştık)
çok kaliteli diyorlar reno 2z ye özel bir şarz yazılımı ile birlikte 30 dk %51 şarz süresievet bildiğim bir marka ama sürekli kullanım sağlayamadım. Teknosa da baya bir incelemiştim kamerası falan güzeldi ama uzun vadede nasıldır bilemem. Oppo A5s i biraz deneyimledim giriş seviye bir cihaz ama fiyatına göre güzel bir cihazdı şuan alınmaz a-tabi (1.300 e almıştık)
dediğim gibi LG de içini güzel donanım ile donatıyordu ama sonrasında sıkıntı çıktı. Kağıt üstünde muhteşem evet ama uzun vadede sıkıntı olabilir. Karar sizin ama https://www.sikayetvar.com/xiaomi/poco-x3-nfc/xiaomi , aklınızda bulunsun. Güncellemeler ile bir sorun çözülürken başka bir hata ortaya çıkabiliyor.baya yüksek bir elitlik ama
baya kaliteli bir malzeme var hemde 8gb ram ile günlük işlerimi baya hızlı yaparım sadece işlemcisi oyun için okadarda iyi değil poco x3 burda öne geçiyor işte işlemci ve ekran olarak
kesinlike size katııyorum çünkü kağıt üstünde çok güzeller cidden ama arkadaşım 5120 mah lık batarya 1 gün bile yetmiyor diyor banaxiaomi kullanıcısı olarak xiaomi ve xiaomi nin alt markası olan poco yu asla tavsiye etmem donanım olarak fiyatına göre gayet güzel olsa da yazılım olarak berbatlar
samsung, oppo, realme bakın derim
katılıyorum hocamxiaomi kullanıcısı olarak xiaomi ve xiaomi nin alt markası olan poco yu asla tavsiye etmem donanım olarak fiyatına göre gayet güzel olsa da yazılım olarak berbatlar
samsung, oppo, realme bakın derim
evet öyle sorunları olabilorkesinlike size katııyorum çünkü kağıt üstünde çok güzeller cidden ama arkadaşım 5120 mah lık batarya 1 gün bile yetmiyor diyor bana