orta segment telefon önerisi

3.000 tl orta seviye oluyorsa 25.000tl ne oluyor

bi inceleme videou izlemeliyim ozaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu bende duydum onun için gönlüm biraz oppo reno 2z taraftarı gerek görünüş oalrakta sadece günlük işlerimi halledecem
hocam size Realme 7 veya P40 Lite önereyim çünkü paranızın karşılığını daha çok verecek cihazlar bence

birde Vatan veya Mediamarkt a falan gidip cihazları bir elinize alın bakın kaba mı ağır mı nasıl diye

hocam size Realme 7 veya P40 Lite önereyim çünkü paranızın karşılığını daha çok verecek cihazlar bence

birde Vatan veya Mediamarkt a falan gidip cihazları bir elinize alın bakın kaba mı ağır mı nasıl diye
onu yapacğım ama heralde sıfır bulamayacağım gibime geliyor .d

öncelikle herkese selamlar telefon bütçem 3000 TL sıfır 2.el dede bir kaç tane seçenegim var
telefon kullanma amacım youtube ve ,sosyal medya
ikinci el telefonda oppo reno 2z 1 sene garantili 2400 TL ilan fiyatı p40 lite aynı fiyat bandında
veyatta sizin önereceğiniz telefonlar varmı bana
Huawei kullanıyorum gayet memnunum

oppoyu hiç biliyormusunuz peki
evet bildiğim bir marka ama sürekli kullanım sağlayamadım. Teknosa da baya bir incelemiştim kamerası falan güzeldi ama uzun vadede nasıldır bilemem. Oppo A5s i biraz deneyimledim giriş seviye bir cihaz ama fiyatına göre güzel bir cihazdı şuan alınmaz a-tabi (1.300 e almıştık)

baya yüksek bir elitlik ama:)

evet bildiğim bir marka ama sürekli kullanım sağlayamadım. Teknosa da baya bir incelemiştim kamerası falan güzeldi ama uzun vadede nasıldır bilemem. Oppo A5s i biraz deneyimledim giriş seviye bir cihaz ama fiyatına göre güzel bir cihazdı şuan alınmaz a-tabi (1.300 e almıştık)
baya kaliteli bir malzeme var hemde 8gb ram ile günlük işlerimi baya hızlı yaparım sadece işlemcisi oyun için okadarda iyi değil poco x3 burda öne geçiyor işte işlemci ve ekran olarak

çok kaliteli diyorlar reno 2z ye özel bir şarz yazılımı ile birlikte 30 dk %51 şarz süresi

xiaomi kullanıcısı olarak xiaomi ve xiaomi nin alt markası olan poco yu asla tavsiye etmem donanım olarak fiyatına göre gayet güzel olsa da yazılım olarak berbatlar
samsung, oppo, realme bakın derim

baya yüksek bir elitlik ama:)

baya kaliteli bir malzeme var hemde 8gb ram ile günlük işlerimi baya hızlı yaparım sadece işlemcisi oyun için okadarda iyi değil poco x3 burda öne geçiyor işte işlemci ve ekran olarak
dediğim gibi LG de içini güzel donanım ile donatıyordu ama sonrasında sıkıntı çıktı. Kağıt üstünde muhteşem evet ama uzun vadede sıkıntı olabilir. Karar sizin ama https://www.sikayetvar.com/xiaomi/poco-x3-nfc/xiaomi , aklınızda bulunsun. Güncellemeler ile bir sorun çözülürken başka bir hata ortaya çıkabiliyor.

xiaomi kullanıcısı olarak xiaomi ve xiaomi nin alt markası olan poco yu asla tavsiye etmem donanım olarak fiyatına göre gayet güzel olsa da yazılım olarak berbatlar
kesinlike size katııyorum çünkü kağıt üstünde çok güzeller cidden ama arkadaşım 5120 mah lık batarya 1 gün bile yetmiyor diyor bana

katılıyorum hocam

kesinlike size katııyorum çünkü kağıt üstünde çok güzeller cidden ama arkadaşım 5120 mah lık batarya 1 gün bile yetmiyor diyor bana
evet öyle sorunları olabilor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,445
Üyeler
174,153
Son üye
iamback07
Geri