Neler Yeni

orta segment telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Anonim Olsam

bu dört cihazı önerebilirim, isterseniz biraz daha ekleyip Realme 7 Pro da alabilrsiniz. 3700₺ şuan. Realem UI güzel bir arayüzdür onu söyleyebilirim. Sade ve kullanımı kolay.(bence)

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Reno 2z'yi bilmem ama oppo kullanıcısıyım MIUI'den kat kat iyi bir ColorOS arayüzü var ve gerçekten güzel iş çıkartıyor.
Kullandığım model Oppo A5 2020
colosos için en gerçekçi ios yazılımı diyorlar applee kullanıcıları

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bütçem oraya çıkmıyor çünkü ailem 2200 TL civarı yardım edecek geri kalanı ben tamamlayacağım hemde a51 arkası polikarbon olunca alınası gelmiyor
Benim A21s inde arkası o dediğiniz şeyden ama bir şey olmuyor ki :D hem bakınca ayna gibi kendinizi görüyorsunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu

bu dört cihazı önerebilirim, isterseniz biraz daha ekleyip Realme 7 Pro da alabilrsiniz. 3700₺ şuan.
heralde poco yu düşüneceğim ama sıfır fiyatlarıda benzer oppo ile poco

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bütçem oraya çıkmıyor çünkü ailem 2200 TL civarı yardım edecek geri kalanı ben tamamlayacağım hemde a51 arkası polikarbon olunca alınası gelmiyor
Bütçe 3.000TL demişsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Hocam sizin tercihinizdir ben sadece kendi tecrübemden örnek vermek istedim. Samsung kaliteli marka uzun ömürlü o yüzden önerdim.
yardımınız için çok teşekkür ederim yakın bi tanıdığımda var poco x3 onada danışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe 3.000TL demişsiniz.
yani sıfır alacaksam o fiyatlara kadar çıkacağım

yardımınız için çok teşekkür ederim yakın bi tanıdığımda var poco x3 onada danışacağım

ama ikinci el alırsam 2300 2400 fiyatları anca

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

ama ikinci el alırsam 2300 2400 fiyatları anca
Önerim sıfır alıp
Samsung A51
Poco X3 NFC
bu iki telefondan birini alın pişman olmayacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
sizce poco x3 nfc 128 gb 4 sene götürürmü bizi kamerası iyi midir? mesela yardım edin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Anonim Olsam
heralde poco yu düşüneceğim ama sıfır fiyatlarıda benzer oppo ile poco
Xiaomi cihazlarda yazılımsal veya donanımsal çok rastlanıyor, genelde ilk 6 aydan sonra sıkmaya başlayabiliyor( herkeste olacak diye bir kaide yok, fanboylar linçlemesin şimdi). Sıkıntı yaşayan çok insan gördüm. LG gibi biraz. Şanslıysanız düzgün bir cihaz gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Önerim sıfır alıp
Samsung A51
Poco X3 NFC
bu iki telefondan birini alın pişman olmayacaksınız.
bi inceleme videou izlemeliyim ozaman

Xiaomi cihazlarda yazılımsal veya donanımsal çok rastlanıyor, genelde ilk 6 aydan sonra sıkmaya başlayabiliyor( herkeste olacak diye bir kaide yok, fanboylar linçlemesin şimdi). Sıkıntı yaşayan çok insan gördüm. LG gibi biraz. Şanslıysanız düzgün bir cihaz gelir.
bunu bende duydum onun için gönlüm biraz oppo reno 2z taraftarı gerek görünüş oalrakta sadece günlük işlerimi halledecem

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Anonim Olsam
ayrıca xiaomi nin alt modellerinde genelde kamera kötü oluyor. Mesela Redmi Note 9 Pro ve Realme 6 Pro aynı sensörleri kullanıyor ama Realme fotoğraflarda daha net görünüyor. İnternette bir sürü karşılaştırma var isterseniz bir göz atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
ayrıca xiaomi nin alt modellerinde genelde kamera kötü oluyor. Mesela Redmi Note 9 Pro ve Realme 6 Pro aynı sensörleri kullanıyor ama Realme fotoğraflarda daha net görünüyor. İnternette bir sürü karşılaştırma var isterseniz bir göz atın.
oppoyu hiç biliyormusunuz peki

Top Bottom