orta segment telefon önerisi

bu dört cihazı önerebilirim, isterseniz biraz daha ekleyip Realme 7 Pro da alabilrsiniz. 3700₺ şuan. Realem UI güzel bir arayüzdür onu söyleyebilirim. Sade ve kullanımı kolay.(bence)

bütçem oraya çıkmıyor çünkü ailem 2200 TL civarı yardım edecek geri kalanı ben tamamlayacağım hemde a51 arkası polikarbon olunca alınası gelmiyor
Benim A21s inde arkası o dediğiniz şeyden ama bir şey olmuyor ki :D hem bakınca ayna gibi kendinizi görüyorsunuz :D

bu dört cihazı önerebilirim, isterseniz biraz daha ekleyip Realme 7 Pro da alabilrsiniz. 3700₺ şuan.
heralde poco yu düşüneceğim ama sıfır fiyatlarıda benzer oppo ile poco

bütçem oraya çıkmıyor çünkü ailem 2200 TL civarı yardım edecek geri kalanı ben tamamlayacağım hemde a51 arkası polikarbon olunca alınası gelmiyor
Bütçe 3.000TL demişsiniz.

Hocam sizin tercihinizdir ben sadece kendi tecrübemden örnek vermek istedim. Samsung kaliteli marka uzun ömürlü o yüzden önerdim.
yardımınız için çok teşekkür ederim yakın bi tanıdığımda var poco x3 onada danışacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 3.000TL demişsiniz.
yani sıfır alacaksam o fiyatlara kadar çıkacağım

yardımınız için çok teşekkür ederim yakın bi tanıdığımda var poco x3 onada danışacağım

ama ikinci el alırsam 2300 2400 fiyatları anca

ama ikinci el alırsam 2300 2400 fiyatları anca
Önerim sıfır alıp
Samsung A51
Poco X3 NFC
bu iki telefondan birini alın pişman olmayacaksınız.

sizce poco x3 nfc 128 gb 4 sene götürürmü bizi kamerası iyi midir? mesela yardım edin lütfen

heralde poco yu düşüneceğim ama sıfır fiyatlarıda benzer oppo ile poco
Xiaomi cihazlarda yazılımsal veya donanımsal çok rastlanıyor, genelde ilk 6 aydan sonra sıkmaya başlayabiliyor( herkeste olacak diye bir kaide yok, fanboylar linçlemesin şimdi). Sıkıntı yaşayan çok insan gördüm. LG gibi biraz. Şanslıysanız düzgün bir cihaz gelir.

Önerim sıfır alıp
Samsung A51
Poco X3 NFC
bu iki telefondan birini alın pişman olmayacaksınız.
bi inceleme videou izlemeliyim ozaman

Xiaomi cihazlarda yazılımsal veya donanımsal çok rastlanıyor, genelde ilk 6 aydan sonra sıkmaya başlayabiliyor( herkeste olacak diye bir kaide yok, fanboylar linçlemesin şimdi). Sıkıntı yaşayan çok insan gördüm. LG gibi biraz. Şanslıysanız düzgün bir cihaz gelir.
bunu bende duydum onun için gönlüm biraz oppo reno 2z taraftarı gerek görünüş oalrakta sadece günlük işlerimi halledecem

ayrıca xiaomi nin alt modellerinde genelde kamera kötü oluyor. Mesela Redmi Note 9 Pro ve Realme 6 Pro aynı sensörleri kullanıyor ama Realme fotoğraflarda daha net görünüyor. İnternette bir sürü karşılaştırma var isterseniz bir göz atın.

ayrıca xiaomi nin alt modellerinde genelde kamera kötü oluyor. Mesela Redmi Note 9 Pro ve Realme 6 Pro aynı sensörleri kullanıyor ama Realme fotoğraflarda daha net görünüyor. İnternette bir sürü karşılaştırma var isterseniz bir göz atın.
oppoyu hiç biliyormusunuz peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,925
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri