6 ay garantisi kalmış 1.5 sene kullanılmışsa 4k iyi bi fiyat1yıl 6ay.
Çok da ucuz değil gibi.
4K iyi. Satabilirsin, biraz daha beklersen alıcı kararından döner ve ekran kartları fiyatı değişir elinde patlar.4000tl rx590 satıyorum. Mantıklı mı vaz mı geçmeliyim?
Hızlı bir şekilde karar vermem gerekli alıcı kişi ile görüştük kendisi büyük olgun birisi belli oluyor. 4000tl olur diyor.
Sat hemen bence de
Rx 580'ler falan fırladığı için öyle demiştim.
sat sonra düz 3060 al çıkınca
1.5 yıldır kullanıyorsanız satın hemen
sat bencede
piyasa ne hale gelmiş
Banada şimdiki fiyatları düşününce ucuz gibi geldi 4.5 falan olsaydı en azından iyiydi.
6 ay garantisi kalmış 1.5 sene kullanılmışsa 4k iyi bi fiyat
Hayır beklemeyeceğim4K iyi. Satabilirsin, biraz daha beklersen alıcı kararından döner ve ekran kartları fiyatı değişir elinde patlar.
pişman olcağını sanmıyorum.Kendisiyle görüşeceğiz akşam kartı görüntülü görmek istedi güvenmek adına
Ben de size güvenerek 4kya satacağım gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır beklemeyeceğim
Zaten piyasadaki rx590lar arasında ucuza verdiğimi düşünüyorum.
bu arada satıp hangi ekran kartını almayı düşünüyorsunKendisiyle görüşeceğiz akşam kartı görüntülü görmek istedi güvenmek adına
Hayır beklemeyeceğim
senin karta 5.5 6kya alıcı bulurumO kart 4000TL ise benim kart herhalde 7-8K gider.
Bence sat kanka
Piyasa çöp olmuş4000tl rx590 satıyorum. Mantıklı mı vaz mı geçmeliyim?
Hızlı bir şekilde karar vermem gerekli alıcı kişi ile görüştük kendisi büyük olgun birisi belli oluyor. 4000tl olur diyor.
bence işlemciyi de satıp 3600X alın. 2600 belki 3060 ı beslemekte zorlanabilir.Kendisiyle görüşeceğiz akşam kartı görüntülü görmek istedi güvenmek adına
Hayır beklemeyeceğim
Nası yasenin karta 5.5 6kya alıcı bulurum![]()
5500xt alabilirim artan para kenara kalacak şekildebu arada satıp hangi ekran kartını almayı düşünüyorsun
3060 almayacağım besleyemeyeceğinden dolayıbence işlemciyi de satıp 3600X alın. 2600 belki 3060 ı beslemekte zorlanabilir.
Senin kart neO kart 4000TL ise benim kart herhalde 7-8K gider.
Bence sat kanka
asus tuf 3 oc evo rx 5600 xt ekran kartımı 5bine sattım düz baya pişman oldum. hiç kullanmamıştım kullansam üzülmezdimO kart 4000TL ise benim kart herhalde 7-8K gider.
Bence sat kanka