Vakit Geldi Yine , Okullar ..

fuatm

80+
Reaksiyon skoru
107
Evet sınavlar geldi lise için ve uzaktan olan eğitimin yüz yüze sınavına gideceğiz maalesef derslere de hiç girmedim kendim çalıştım , sizce bu sene kalma olur mu buyrun sohbet edelim

Evet sınavlar geldi lise için ve uzaktan olan eğitimin yüz yüze sınavına gideceğiz maalesef hiç girmedim kendim çalıştım , sizce bu sene kalma olur mu buyrun sohbet edelim
lisede kalmak imkansız gibi bir şey :)

la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.

la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
ne yani ders içi notum iyiyse geçebiliyormuyum

Hocam bilmiyorum sizin okulu, 11. sınıf arkadaşım keyfi olarak kaldı sanırım kusura bakmayın.

daha 10 sınıftayım lisede hiçbişe öğrenemedin diye üzülüyordum aklıma 11. sınıfa giden abim geldi çocuk sınava giricek ama ne bi ders bilgisi var ne de bişe 2004-2003 lü olanlara allah sabır versin

İlk sınavlar o kadar zorlu olmayacaktır büyük ihtimalle (2-3 konu olacağından) ama diğer sınavlar zorlayabilir. Nisan ayında 2. sınavları yapmayı düşünüyorlarmış.

Çoğu dersler zor arkdaşın nası geçmiş anlamadım

İlk sınavlar o kadar zorlu olmayacaktır büyük ihtimalle (2-3 konu olacağından) ama diğer sınavlar zorlayabilir. Nisan ayında 2. sınavları yapmayı düşünüyorlarmış.
Umarım ... Korkulu gerçekten hem virüs hem uzaktan eğitimin yüz yüze sınavı , tedirgin oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri