lisede kalmak imkansız gibi bir şeyEvet sınavlar geldi lise için ve uzaktan olan eğitimin yüz yüze sınavına gideceğiz maalesef hiç girmedim kendim çalıştım , sizce bu sene kalma olur mu buyrun sohbet edelim
Şaka mısın?lisede kalmak imkansız gibi bir şey![]()
Keşkelisede kalmak imkansız gibi bir şey![]()
Açıklama oldu mu sınavların iptal olmaması hakkında?Keşke![]()
la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.Şaka mısın?
1 Martta başlayacak şeklinde söylendiAçıklama oldu mu sınavların iptal olmaması hakkında?
ne yani ders içi notum iyiyse geçebiliyormuyumla sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
Hocam bilmiyorum sizin okulu, 11. sınıf arkadaşım keyfi olarak kaldı sanırım kusura bakmayın.la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
Çoğu dersler zor arkdaşın nası geçmiş anlamadımla sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
Umarım ... Korkulu gerçekten hem virüs hem uzaktan eğitimin yüz yüze sınavı , tedirgin oldumİlk sınavlar o kadar zorlu olmayacaktır büyük ihtimalle (2-3 konu olacağından) ama diğer sınavlar zorlayabilir. Nisan ayında 2. sınavları yapmayı düşünüyorlarmış.