binance para çekme nasıl yapılır

Loratek

80+
Reaksiyon skoru
1
Ethereum para birimini binance tr ye nasıl geçiriyorssunuz hangi kripto para birimine çevirip binance tr ye transfer edip tl olarak çekiyorsunuz

Ethereum para birimini binance tr ye nasıl geçiriyorssunuz hangi kripto para birimine çevirip binance tr ye transfer edip TL olarak çekiyorsunuz
Binanceden hesabını onaylarsan, eth' yi try' a çevirip çekebilirsin.

hesabım onaylı ama direk eth yi tr ye çeviremiyorsun diye biliyorum binance global kullanıyorum bu arada
Çevirebiliyorsun. ETH' ye gel. Alım satım' a bas. ETH/TRY seç. O kısımdan satış kısmı var orda eth miktarını yazıp try' a çevirebilirsin. Çevirdiğin parayı Spot cüzdanında TRY olarak göreceksin. Çekmeye basıp papara ile çekebilirsin.

Çevirebiliyorsun. ETH' ye gel. Alım satım' a bas. ETH/TRY seç. O kısımdan satış kısmı var orda eth miktarını yazıp try' a çevirebilirsin. Çevirdiğin parayı Spot cüzdanında TRY olarak göreceksin. Çekmeye basıp papara ile çekebilirsin.
papara yok ziraate çekeceğim bu dediğin binance globaldemi oluyo bu arada

papara yok ziraate çekeceğim bu dediğin binance globaldemi oluyo bu arada
Global' de papara zorunlu. Papara hesabı açıp sanal kart ile paranı çekebilirsin. Sonra paparadan ücretsiz black card iste, card gelince istersen bakiyeni kullan istersen çek.
''Paparaya kayıtlı olurken e-posta hayati önem taşıyor.''

Geri