DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,882
İndirim rehberleri yapıyorum bilenler bilir oradan haberdar olunabiliyor.Knk soruya cevap vermeyi unttun .d @DonanımFikir
İndirim rehberleri yapıyorum bilenler bilir oradan haberdar olunabiliyor.Knk soruya cevap vermeyi unttun .d @DonanımFikir
Reis ben senden hala tost makinesi bekliyorumİndirim rehberleri yapıyorum bilenler bilir oradan haberdar olunabiliyor.
Bence bu konuda hb'yi takip et bir tost makinesini piyasadaki en ucuz fiyat +40tl indirim ile almıştık.Reis ben senden hala tost makinesi bekliyorum![]()
Kaliteli arıyorum baya böyleBence bu konuda hb'yi takip et bir tost makinesini piyasadaki en ucuz fiyat +40tl indirim ile almıştık.
HB kendisi satıyordu
Evet dört dörtlük indirimlerde ara sıra çıkabiliyorBence bu konuda hb'yi takip et bir tost makinesini piyasadaki en ucuz fiyat +40tl indirim ile almıştık.
HB kendisi satıyordu
Akakçe ve fiyat takibi @DonanımFikir de aynı şekilde yapıyor kaliteli ürünlere bildirim koyuyor bildirim gelince konu vb. rehberler yapıyor.Arkadaşlar mesela ben klavye bakıyorum. İlla baktığım ürün değilde o bütçedeki klavyelerin 30-50₺ arası indirimlerinden haberdar olmak için bir site veya taktiğiniz var mıdır?
Ben akakçe sitesinin takip et özelliğini kullanıyorum fakat henüz bir bildirim vs almadım. Zaten telefonum olmadığı için anında haberdar olamıyorum pc açmadan...
Ortadan tutacaklı olanını bulmuştum tam aradığım tost makinasıydı almadım
Bence ortadan tutacaklı model almaOrtadan tutacaklı olanını bulmuştum tam aradığım tost makinasıydı almadım
ortadan tutacaklı dediğim nasıl diyim her yere eşit basıyor tutacağı gene öndeBence ortadan tutacaklı model alma
İlk öyle aldık kullanımı çok rahat değildi
Görünüş olarak da kullanım olarak da bence bu dıştan gelen tutacak daha iyi tabii senin deneyimin varsa sana o daha iyi geliyorsa ayrı
Aynen bildimortadan tutacaklı dediğim nasıl diyim her yere eşit basıyor tutacağı gene önde