max 300 tl oyuncu kulaklığı

Ses kasmak için alıcam müzik falan önemsiz cs go için alıyorum
Dostum kozmetiğe pek önem vermiyorsan Rampage Rivia G40 ama kozmetiği de iyi olsun diyorsan sana Rampage Alpha X öneririm. 7.1 kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet yerinde. Full RGB olması da cabası.

Ben rampage dropalicam fakat x titan da var onun hakkında ne düşünüyorsunuz

Ben rampage dropalicam fakat x titan da var onun hakkında ne düşünüyorsunuz
kardeşim rampage dropun yerini alamaz tabii ki ama sana tavsiyem tronsmart lono al rampage dropun aynısı ztn rampage logo basıyor rampagenin kulaklıklarının aynısını ben aliexpresste defalarca gördüm tronmsart lono rampage droptan daha ucuz ve aynı mal aynı kulaklık herşeyi aynı aynı firmada üretiyolar

kardeşim rampage dropun yerini alamaz tabii ki ama sana tavsiyem tronsmart lono al rampage dropun aynısı ztn rampage logo basıyor rampagenin kulaklıklarının aynısını ben aliexpresste defalarca gördüm tronmsart lono rampage droptan daha ucuz ve aynı mal aynı kulaklık herşeyi aynı aynı firmada üretiyolar
Benim pek güvenesin gelmedi birdeseydicem gece oynadığım için oyunu dışarıya azsesvermesi lazım ne kadar veriyor

Benim pek güvenesin gelmedi birdeseydicem gece oynadığım için oyunu dışarıya azsesvermesi lazım ne kadar veriyor
incelmee videoları var izleyebilirsin ben seni,n fazla para vermeni istemem sadece

Rampage Drop kulaklıktaki sesi mikrofon alıyor maalesef. Indirim ile HS35 aldım ben forumda HS35 inceleme diye aratarak bulabilirsiniz.

Rampage Drop kulaklıktaki sesi mikrofon alıyor maalesef. Indirim ile HS35 aldım ben forumda HS35 inceleme diye aratarak bulabilirsiniz.
hs 35 daha iyidir tabii ki inidirimde ne kadara aldın?

Alpha X bi ara kullanmıştım. Rahattı Rampage markasına göre kaliteliydi. Ama HS35 kadar iyi değildi. Hs35 dışarı biraz ses veriyor ama kapını kapatarak oynayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hs 35 daha iyidir tabii ki inidirimde ne kadara aldın?
229tl.

Alpha X bi ara kullanmıştım. Rahattı Rampage markasına göre kaliteliydi. Ama HS35 kadar iyi değildi. Hs35 dışarı biraz ses veriyor ama kapını kapatarak oynayabilirsin.

229tl.
Hs35 indirimden nereden aldın bende kovaliycam indirimi

229tl.
Peki mouse olarak öneriniz var mıdır zowie alcam gibi ama okadar para değmez diyolar o fiyata ne alabilirim

James Donkey 710 olabilir mi Asus dışarı ses veriyormuş baya

Rampage drop mu Asus cerberus v2 mi James Donkey 710 mu birini alcam
knk sana verdiği sesler önemli değil mi dışarıyı pek umursamıycaksın teksen zaten sen olacaksın

Hs35 indirimden nereden aldın bende kovaliycam indirimi

Peki mouse olarak öneriniz var mıdır zowie alcam gibi ama okadar para değmez diyolar o fiyata ne alabilirim
Itopya'dan almıştım. Mouse olarak tam bütçe verirseniz güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,518
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri