İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
İçine parçalar sığdıktan sonra Önemli olan boyu değil işlevi olur.Bu kasa çok küçük diye biliyorum
İçine parçalar sığdıktan sonra Önemli olan boyu değil işlevi olur.Bu kasa çok küçük diye biliyorum
Egzoz fansız ama 100tl ye ıd cooling alınırsa mis.![]()
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fanlarıyla ilgili şikayetler görmeye başladığımdan beri bir ön yargı oluştu kasaya. Şu ürünü de merak ediyorum.![]()
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Arada 110TL var onla da fan alamıyorsan senin sorunun.Egzoz fansız. Ama 100tl yede ıd cooling alınırsa mis.
ABOO çok tşk furkan ab ihtiyaç vardı![]()
Bende vardı aynısı dibine gelince cızırtı gibi bir şey çıkıyordu @cfranko dedi de fark ettim.Fanlarıyla ilgili şikayetler görmeye başladığımdan beri bir ön yargı oluştu kasaya. Şu ürünü de merak ediyorum.
![]()
Be Quiet Pure Base 500DX BGW38 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet Pure Base 500DX BGW38 ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Be Quiet Pure Base 500DX BGW38 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.598,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gelburadan 100 tl Id-cooling fanda alırsan yine uyguna geliyor demek istedim zaten.Arada 110TL var onla da fan alamıyorsan senin sorunun.
Ben cooler master td500 alırım bu fiyata 4x argb fanlıNormalde 1070-1100 TL fiyat bandında olan bir ürün, ilk defa bu kadar düştüğünü görüyorum. Almayı düşünenler alabilirler. 1100 TL civarlarında alınmazdı çünkü daha iyi alternatifleri var ancak 919 TL'ye alınabilir. Almak isteyenlere veya indirim bekleyenlere hayırlı olsun.
Kargo bedava.
![]()
Corsair iCUE 465X RGB Siyah CC-9011188-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 465X RGB Siyah CC-9011188-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair iCUE 465X RGB Siyah CC-9011188-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
100 TL fan ilavesi için para imkanı varsa XPG Battlecruiser al, havada karada tokatlar.Egzoz fansız ama 100tl ye ıd cooling alınırsa mis.
Hava akışı TD500’den kötü. Ama yine de güzel kasa.100 TL fan ilavesi için para imkanı varsa XPG Battlecruiser al, havada karada tokatlar.