Yardım Bu kabloyu nereye takıcam

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Anakartım b450 kasa corsair spec delta

Ekler

• 1588778185321686812970976027667.webp
    1588778185321686812970976027667.webp
    473.6 KB · Hit: 93
O RGB kontrolcüsünün güç kablosu. SATA güç kablosunu oraya takıp kontrolcüye güç veriyorsunuz. Eğer anakartınız destekliyorsa kontrolcüyle uğraşmayın yazılım ile kontrol edin. Anakartınız nedir?

B450 ama hangi B450? Markası modelini söyleyin.

O anakartta RGB FUSION desteği var ama sadece LED şeritler için. RGB fanlarınızı oraya takarsanız ya ortadaki fanın ışığı ya da hiçbiri yanmayacaktır. Kontrolcüyle kontrol etmenizi tavsiye ederim.

O anakartta RGB FUSION desteği var ama sadece LED şeritler için. RGB fanlarınızı oraya takarsanız ya ortadaki fanın ışığı ya da hiçbiri yanmayacaktır. Kontrolcüyle kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Konturolcuyle yapıyorum şuan ama camını açık bırakmam gerekiyor o zamanda çözümü varmı bunun

Konturolcuyle yapıyorum şuan ama camını açık bırakmam gerekiyor o zamanda çözümü varmı bunun
Camını açık bırakmadan bir tane ışık efekti seçin ve kapağı kapatın. Kapattıktan sonra değiştiremeyeceksiniz ama yapılabilecek başka bir şey yok. Cooler Master bu konuda daha iyi. Mesela benim kasamdan çıkan RGB kontrolcüsüne kasadan gelen RESET SWITCH'ini bağladığınızda RESET tuşu ile RGB efektlerini değiştirebiliyorsunuz, CORSAIR'de de bunun olmasını isterdim.

Camını açık bırakmadan bir tane ışık efekti seçin ve kapağı kapatın. Kapattıktan sonra değiştiremeyeceksiniz ama yapılabilecek başka bir şey yok. Cooler Master bu konuda daha iyi. Mesela benim kasamdan çıkan RGB kontrolcüsüne kasadan gelen RESET SWITCH'ini bağladığınızda RESET tuşu ile RGB efektlerini değiştirebiliyorsunuz, Corsair'de de bunun olmasını isterdim.
O baya iyiymiş şuan bende istedim peki açık kalsa cam bir şey olurmu

O baya iyiymiş şuan bende istedim peki açık kalsa cam bir şey olurmu
Görünüş bakımından kötü olabilir bir de hava akışı olarak farklılıklar olabilir. Ancak ben olsam o kadar güzel bir kasanın yan kapağını açık bırakmazdım :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri