Monster Abra A7 V12.1 Performans/FPS Sorunu

meiyo

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben yaklaşık 6 ay öncesinde belirttiğim model monster notebook satın aldım. Yakın zamanda performans ve fps düşüklüğünü teknik servise göndererek kontrol ettirdim fakat fps değerleri normal dediler. Bir sürü performans ayarı videosu izledim, FPS arttırma videoları izledim fakat ne yaparsam yapayım olması gerektiğinden düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Valorant üzerinden örnek vermem gerekirse kalite düşükte ortalama 100 FPS alıyorum. Yardımcı olabilecek varsa gerçekten sevinirim.

Driverları güncellediniz mi

Nedenini bilmiyorum ama valorantta düşük ayarlarda gtx 1650 ile 100 fps çok düşük sen garantiye tekrar gönder de benim bu oyunda almam gereken fps den çok daha düşük fps alıyorum de ilgilenirler monster ın müşteri hizmetleri falan iyi zaten.

Sıcaklık değerleri?

Nedenini bilmiyorum ama valorantta düşük ayarlarda gtx 1650 ile 100 fps çok düşük sen garantiye tekrar gönder de benim bu oyunda almam gereken fps den çok daha düşük fps alıyorum de ilgilenirler monster ın müşteri hizmetleri falan iyi zaten.
Evet benchmarklardan baktığımda 170 civarı FPS gösteriyor 100 çok düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklık değerleri?
Yakın zamanda hiç dikkat etmedim ilk aldığımda bakıyordum ancak yüksek olmuyor. Yine deneyip atarım birazdan.

Yakın zamanda hiç dikkat etmedim ilk aldığımda bakıyordum ancak yüksek olmuyor. Yine deneyip atarım birazdan.

msi afterburner kullanarak ölçebilir ve atabilirsiniz.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-02-19 at 5.58.57 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-19 at 5.58.57 PM.jpeg
    216.7 KB · Hit: 72
Durup çektiğim için 115 gözükmüş FPS, 90-95 ortalamayla oynadım.

sıcaklklarda sorun yok, prize takılı ve tam performans modunda oynuyorsunuz değil mi?

O ne bilmiyorum ekran kartını nvidia geforcetan güncelliyorum.

hocam her gelen ekran kartı driveri güncellenmez. Eğer whql yani kararlı sürümü gelmişse güncellenir, aksi halde düşük fps sorunu olabiliyor açıkçası.

Geri