1660 Super'e PSU ÖNERİSİ

İlla FSP Alınacak diye bir şey yok.
Yazdığım mesajda illa fsp yada kesinlikle fsp dediğim bir kısım göremiyorum.
Aksine herkes gibi 3 kişi iyi dedi diye Bi markayı göklere çıkarmak yerine, kendi kullandığım ve memnun olduğum markayı söyledim.
Anlayabildiniz mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Pardon yanlış okumuşum :(
Yazdığım mesajda illa fsp yada kesinlikle fsp dediğim bir kısım göremiyorum.
Aksine herkes gibi 3 kişi iyi dedi diye Bi markayı göklere çıkarmak yerine, kendi kullandığım ve memnun olduğum markayı söyledim.
Anlayabildiniz mi?

Alınır.

Ama ilerde yetmeyebilir. 32GB RAM Vs. yükselteceksen. MWE 650W V2 Alabilirsin dediğim gibi.
onlar ikinci plan gibi yani hemen alınacak diye kaidesi yok ha ne olur bi alırsam öncelik 240 soğutucu olur o kadar yükte 71 dereceyi gördüm stok fanla bide 60 üstü olunca sanki sorun çıkacak gibi psikilojim bozuldu :D

İlerdeki yükseltmelerinizi göze alarak WATT seçimi yapın derim. Şahsen ileride sıvı soğutmaya geçecek gücünüz varsa, 2070/2080 gibi kartlarda yükseltmek isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. Sizin yerinizde olsam, elimdekini yaptırıp elden çıkarır biraz daha bütçemi yükseltip minimum 750w PSU seçimi yaparım.
2070/2080 beni aşar yani o kadar para vermeye içim el vermez :D yani eldekini zaten ilana attım artık yakın zamanda birisi alırsa atıyorum 300 e verdim 400 ben koyar adam gibi bir şey bakarım ama yok şayet satılmazsa 400 tl gibi bi bantta bi ürün arıyorum en azından içim rahat olsun o sesi duymayayım upgrade konusu ise hani sadece aklımda var gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemiyorum sadece işlemci sıcak gibi geliyor o kadar

Ne olur ne olmaz bunu öneririm;
2070/2080 beni aşar yani o kadar para vermeye içim el vermez :D yani eldekini zaten ilana attım artık yakın zamanda birisi alırsa atıyorum 300 e verdim 400 ben koyar adam gibi bir şey bakarım ama yok şayet satılmazsa 400 TL gibi bi bantta bi ürün arıyorum en azından içim rahat olsun o sesi duymayayım upgrade konusu ise hani sadece aklımda var gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemiyorum sadece işlemci sıcak gibi geliyor o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri