93.000₺ bütçe ile mining işine gireceğim

Merhaba, elimdeki küçük çaplı yatırımım ile mining işine girmeye net karar verdim.
80.000₺ ile ekran kartı, kalanı ile de gerekli parçaları almayı düşünüyorum.

RTX 3060 4.000₺ civarı gelirse -gerekirse bot kurup- 20 adet almayı planlıyorum.

Bu işin kazancı düşerse -ki düşeceğe pek benzemiyor- elimdeki kartları bir şekilde satıp zararımı az da olsa karşılarım diye düşünüyorum.

Başlamadan bu tarz şeyleri düşünmeye pek gerek yok, bu işe girmekte kararlıyım ve RTX 3060'ı bu iş için uygun gördüm. Sizce 80.000 ile ekran kartı, kalanı 13.000 ile de kalan araç gereçleri temin edebilir miyim? (evimde yeterli alan mevcut, teras katım gayet iyi hava alıyor.)
Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.
(Hash Rate kısıtlaması bir engel değil 29 MH/S bu iş için yeterli)
alabildiğin kadar rtx 3060 al yeni bios atıp tüm performansını alırsın bir de oc uv yaparsın kek
bu arada 4.5k civarında çıarsa yeni bios atmana da gerek yok o değerler bile çok iyi 4.5k lık bir kart için

Merhaba, elimdeki küçük çaplı yatırımım ile mining işine girmeye net karar verdim.
80.000₺ ile ekran kartı, kalanı ile de gerekli parçaları almayı düşünüyorum.

RTX 3060 4.000₺ civarı gelirse -gerekirse bot kurup- 20 adet almayı planlıyorum.

Bu işin kazancı düşerse -ki düşeceğe pek benzemiyor- elimdeki kartları bir şekilde satıp zararımı az da olsa karşılarım diye düşünüyorum.

Başlamadan bu tarz şeyleri düşünmeye pek gerek yok, bu işe girmekte kararlıyım ve RTX 3060'ı bu iş için uygun gördüm. Sizce 80.000 ile ekran kartı, kalanı 13.000 ile de kalan araç gereçleri temin edebilir miyim? (evimde yeterli alan mevcut, teras katım gayet iyi hava alıyor.)
Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.
(Hash Rate kısıtlaması bir engel değil 29 MH/S bu iş için yeterli)
3060 kartları nvidia düşüreceğini söyledi yani mining için performansları düşecekti yarıyarıya .

Arkadaşlar 12-15 bine RTX 3070 alacağıma RTX 3060 alırım eğer ki uygun gelirse. Neden böyle dediniz.

Hiç karlı bir iş değil rtx 3060 larla yapılan rig, en az 3060ti onun da garantisi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri